Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

800 г яловичини

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1/2 склянки рису

4 картоплі

1 морква

1 цибулина

2 томата

2 сливи

1 ч. л. аджики

2 ст. л. масла

часник за смаком

1 пучок кінзи

1 пучок петрушки

3 л води

сіль за смаком

Приготування:

Суп харчо - це національна грузинська кухня. Перед вами покроковий рецепт як покроково з фото приготувати один з кращих супів. Щоб смачно зварити суп харчо і подібні рецепти, потрібно знайти всі перераховані інгредієнти. Харчо має не складний спосіб приготування, він дуже смачний і легко вариться вдома. Тоді страва вийде дійсно правильно і смачно. За складом продуктів що використовується рецепт схожий на такі супи як борщ, солянка.

  1. Для приготування усіма відомого традиційного супу харчо нам знадобляться такі головні інгредієнти: яловичина, бульйон, рис і різні спеції і зелень.
  2. Яловичину промиваємо і очищаємо від плівок. На розпечену сковороду вливаємо олію. Перші викладаємо м'ясо, попередньо нарізане на кубики середньої величини.
  3. Обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки. Потім перекладаємо в каструлю, в яку необхідно влити три літри води.
  4. Доводимо воду до кипіння і варимо м'ясо до напівготовності. Важливо зробити його саме напівсирим Таким чином у нас виходить яловичий бульйон, який є основою страви.
  5. Картоплю чистимо та миємо. Нарізаємо невеликими кубиками або довгастими шматочками.
  6. Для супу вам знадобиться чотири великих картоплини. Кладемо картоплю в каструлю до м'яса.
  7. Цибулю очищаємо від лушпиння, моркву чистимо ножем. Вимиваємо овочі.
  8. Цибулю подрібнюємо на квадратики, а моркву натираємо на тертці.
  9. Також можна додати трохи часнику. З ним харчо придбає особливий пікантний смак, а спеції швидко роблять кращий суп ще смачніше.
  10. Кладемо овочі в каструльку з майбутнім супом. Обдаємо окропом томати. Таким чином ви зможете легко зняти з них шкірку.
  11. Ріжемо їх кубиками. Те ж саме виконуємо і зі сливами.
  12. Обсмажуємо підготовлені інгредієнти в окремій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Кладемо до інгредієнтів в сковороді аджику. Вона повинна бути гострою, тоді додасть супу особливу пікантність.
  13. Готуємо смачне вміст сковорідки до однорідності і перекладаємо в каструлю.
  14. За 15 хвилин до повної готовності додаємо в каструлю промитий рис. У самому кінці додаємо порізану і вимиту петрушку або іншу зелень. Обов'язково даємо супу закипіти і знімаємо його з плити. Часник додаємо порціями, дрібно нарубавши ножем в кожну тарілку. Класичний простий рецепт супу-харчо з м'ясом готовий. Приємного апетиту!