Час приготування: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
800 г яловичини
1/2 склянки рису
4 картоплі
1 морква
1 цибулина
2 томата
2 сливи
1 ч. л. аджики
2 ст. л. масла
часник за смаком
1 пучок кінзи
1 пучок петрушки
3 л води
сіль за смаком
Приготування:
Суп харчо - це національна грузинська кухня. Перед вами покроковий рецепт як покроково з фото приготувати один з кращих супів. Щоб смачно зварити суп харчо і подібні рецепти, потрібно знайти всі перераховані інгредієнти. Харчо має не складний спосіб приготування, він дуже смачний і легко вариться вдома. Тоді страва вийде дійсно правильно і смачно. За складом продуктів що використовується рецепт схожий на такі супи як борщ, солянка.
- Для приготування усіма відомого традиційного супу харчо нам знадобляться такі головні інгредієнти: яловичина, бульйон, рис і різні спеції і зелень.
- Яловичину промиваємо і очищаємо від плівок. На розпечену сковороду вливаємо олію. Перші викладаємо м'ясо, попередньо нарізане на кубики середньої величини.
- Обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки. Потім перекладаємо в каструлю, в яку необхідно влити три літри води.
- Доводимо воду до кипіння і варимо м'ясо до напівготовності. Важливо зробити його саме напівсирим Таким чином у нас виходить яловичий бульйон, який є основою страви.
- Картоплю чистимо та миємо. Нарізаємо невеликими кубиками або довгастими шматочками.
- Для супу вам знадобиться чотири великих картоплини. Кладемо картоплю в каструлю до м'яса.
- Цибулю очищаємо від лушпиння, моркву чистимо ножем. Вимиваємо овочі.
- Цибулю подрібнюємо на квадратики, а моркву натираємо на тертці.
- Також можна додати трохи часнику. З ним харчо придбає особливий пікантний смак, а спеції швидко роблять кращий суп ще смачніше.
- Кладемо овочі в каструльку з майбутнім супом. Обдаємо окропом томати. Таким чином ви зможете легко зняти з них шкірку.
- Ріжемо їх кубиками. Те ж саме виконуємо і зі сливами.
- Обсмажуємо підготовлені інгредієнти в окремій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Кладемо до інгредієнтів в сковороді аджику. Вона повинна бути гострою, тоді додасть супу особливу пікантність.
- Готуємо смачне вміст сковорідки до однорідності і перекладаємо в каструлю.
- За 15 хвилин до повної готовності додаємо в каструлю промитий рис. У самому кінці додаємо порізану і вимиту петрушку або іншу зелень. Обов'язково даємо супу закипіти і знімаємо його з плити. Часник додаємо порціями, дрібно нарубавши ножем в кожну тарілку. Класичний простий рецепт супу-харчо з м'ясом готовий. Приємного апетиту!