Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

380 г консервованої кукурудзи

240 г крабових паличок

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

300 г свіжої капусти

1 цибуля

1 ч.л. лимонного соку

сметана для заправки

сіль, перець за смаком

кукурудза
кукурудза

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо капусту. За бажанням, замість білокачанної можна взяти пекінську капусту. Тоді смак салату буде ще більш ніжним та вишуканим.

2. Додаємо сік половинки лимона та перемішуємо.

3. Нарізаємо крабові палички квадратиками.

4. Дрібно нарізаємо середню цибулину.

капуста
капуста

5. З’єднуємо інгредієнти і додаємо кукурудзу. Солимо на свій смак.

6. Змішуємо рівні частини сметани та майонезу, заправляємо ними салат.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.