Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

380 г консервованої кукурудзи

240 г крабових паличок

Популярні новини зараз
Перевірки електролічильників: за що штрафуватимуть українців ПриватБанк блокує картки після чужого списання: клієнти залишаються без грошей та відповіді Рахунки за доставку газу: що зміниться з нового року та кому дозволять не платити Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати
Показати ще

300 г свіжої капусти

1 цибуля

1 ч.л. лимонного соку

сметана для заправки

сіль, перець за смаком

кукурудза
кукурудза

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо капусту. За бажанням, замість білокачанної можна взяти пекінську капусту. Тоді смак салату буде ще більш ніжним та вишуканим.

2. Додаємо сік половинки лимона та перемішуємо.

3. Нарізаємо крабові палички квадратиками.

4. Дрібно нарізаємо середню цибулину.

капуста
капуста

5. З’єднуємо інгредієнти і додаємо кукурудзу. Солимо на свій смак.

6. Змішуємо рівні частини сметани та майонезу, заправляємо ними салат.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.