Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 пекінська капуста
  • 1 куряче філе
  • 1 червона цибуля
  • 1-2 гілочки петрушки
  • 1 баночка кукурудзи
  • 1 яйце
  • 1 огірок
  • половина банки ананасів
  • оливкова олія або майонез за смаком
  • лимонний сік за смаком
  • сухарики за смаком
  • сіль за смаком
  • орегано за смаком
  • чорний мелений перець за смаком

капуста
капуста

Популярні новини зараз
Головне за 19 липня: замах на Фаріон, 10 пенсій за раз, блокування операцій ПриватБанку та глюк Windows Скільки українцям доведеться платити за світло взимку: озвучено ціну 1 кВт Кого в першу чергу мобілізують після оновлення даних Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці
Показати ще

Приготування:

  1. Для приготування цього салату ви можете змінювати, додавати або прибирати різні інгредієнти, в залежності від особистих уподобань. Ми будемо використовувати ананаси, огірок і яйця як додаток.
  2. Для початку пекінську капусту нарізаємо у вигляді тонкої соломки.
  3. Далі трохи відбиваємо куряче філе, перчимо і солимо. Потім обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки і повної готовності.
  4. Тепер подрібнюємо інші інгредієнти: ананаси, яйце, огірок, цибулю, петрушку.
  5. Змішуємо все разом у великій салатниці. Потім додаємо зерна консервованої кукурудзи і сухарики, які можна посмажити самостійно зі звичайного білого хліба.
  6. Солимо за смаком салат і додаємо 1-2 щіпки сухого орегано. Змішуємо всі разом.
  7. Нарізаємо кубиками м'ясо і додаємо в салат.
  8. Заправляємо салат оливковою олією з лимонним соком, майонезом або іншим соусом. Так само за бажанням можна додати натертий сир. Приємного апетиту!