Час приготування: 1 година

Порції: 2

Інгредієнти:

рослинна олія

чорний перець

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

2 зубчики часнику

сіль за смаком

300 г печериць

400 г картоплі

150 г цибулі

Цибуля. Фото: скриншот Youtube
Цибуля. Фото: скриншот Youtube

Приготування:

1. Кожну цибулину розрізаємо на чотири частини. Потім подрібнюємо її четвертиною колечка завтовшки 5 мм.

2. Гриби нарізаємо пластинками приблизно такої ж товщини. Смажимо гриби одразу після початкової обробки.

3. Цибулю обсмажуємо на олії 3-4 хвилини. Вона ще залишатиметься твердою, але це нормально. При подальшому обсмаженні з грибами цибуля ще встигне достатньо розм’якнути.

4. Додаємо шампіньйони. Обсмажуємо при помірному нагріванні гриби до потемніння. Сковорідку не накриваємо кришкою.

5. Картоплю також нарізаємо часточками-четвертинками завтовшки 3-5 мм.

6. Смажимо картоплю окремо. Викладаємо її в розігріту олію та смажимо до готовності.

7. Тепер поєднуємо гриби з картоплею, додаємо подрібнений часник. Також додаємо сіль та перець.

8. Перемішуємо та обсмажуємо все разом ще 2-3 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з пекінської капусти і моркви.