Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 180 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

  • 10 г сухих дріжджів
  • 800 г борошна
  • 150 г салямі
  • 100 г сиру
  • 1 солодкий червоний перець
  • 1 ч.л. цукру
  • 500 г теплої води
  • 50 г вершкового масла

Приготування:

Цей рецепт зовсім не такий складний, як може здатися спочатку. Це той самий домашній хліб з додаванням начинки (салямі, борошно, перець), яка зробить хліб ароматним та неймовірно смачним.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

  1. Цукор, дріжджі, 100 мл теплої води і кілька столових ложок борошна змішуємо до однорідності. Це буде опара. Залишаємо її на 15 хвилин в теплому місці.
  2. Тим часом підготуємо начинку: невеликими кубиками нарізаємо ковбасу салямі, солодкий перець і твердий сир. Опару змішуємо з водою, що залишилася, борошном і дрібкою солі.
  3. Тепер замішуємо тісто ложкою, додаємо всю всю начинку і знову перемішуємо. На стіл викладаємо решту борошна, зверху кладемо тісто, присипаємо його борошном. Руками замішуємо м'яке еластичне тісто.
  4. В кінці, коли тісто майже не буде липнути до рук, змочуємо його добряче рослинною олією. Знову вимішуємо тісто. Накриваємо його мискою і залишаємо в теплому місці для вистоювання на 90 хвилин.
  5. Ви можете запікати тісто в мультиварці протягом 1 години, або випікати хліб в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин, або приготувати в мультиварці на режимі "Випічка" 1 годину.
  6. Перед подвчею лишаємо хліб повністю охолонути. Смачного!