Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 година
Порції: 6
Інгредієнти:
- 2 кг свинячої грудинки
- жменя листя шавлії
- свіжий чебрець
- свіжий розмарин
- 2 ст.л. насінна кропу
- 1 голівка часнику
- оливкова олія
- сіль і перець за смаком
Популярні новини зараз
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще
Приготування:
- Змішуємо шавлію, чебрець, розмарин, насіння кропу і зубчики часнику з невеликою кількістю оливкової олії в кухонному комбайні або ступці.
- Далі викладаємо м'ясо на поверхню шкірою догори. Робимо невеликі надрізи на відстані бл. одного сантиметра один від одного. М'ясо добре солимо і перчимо з обох сторін.
- Тепер перевертаємо грудинку і натираємо сумішшю спецій і трав. Накриваємо плівкою та прибираємо в холодильник на 1 ніч.
- Дістаємо грудку з холодильника, доводимо до кімнатної температури. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Далі скручуємо грудину в рулет і перев'язуємо ниткою. Змащуємо олією та посипаємо сіллю та перцем.
- Випікаємо 30 хвилин. Потім зменшуємо температуру до 150 градусів і накриваємо фольгою. Запікаємо протягом 1,5 години.
- В останні 30 хвилин знімаємо фольгу, збільшуємо температуру і даємо підрум'янитися.
- Після готовності, охолоджуємо та нарізаємо рулет скибочками.