Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 200 г курячого філе
  • 2-3 яйця
  • 1-2 цибулини
  • 100 г твердого сиру
  • майонез за смаком
  • сіль і перець за смаком
  • 1 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз
Прокидатимемось від реву: ворог атакує новою небезпечною зброєю "Дуже поганий сценарій": на Заході попередили Україну про загрозу падіння трьох міст Стосується всіх, хто має газові лічильники: "Нафтогаз" дав кілька днів і попередив про наслідки Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
Показати ще

Приготування:

  1. Для початку підготуємо продукти для салату. Відварюємо заздалегідь філе і яйця.
  2. Цибулю та гриби подрібнюємо. Обсмажуємо на рослинному маслі спочатку цибулю, додаємо дрібку солі, перемішуємо і додаємо грибочки. Обсмажуємо кілька хвилин, помішуючи.
  3. Тепер час збирати салат. Для початку на дно салатника викладаємо половину подрібненого філе. Зверху змащуємо майонезом.
  4. Після цього викладаємо гриби і цибулю
  5. Далі половину тертого на терці сиру, і знову майонез.
  6. Далі - терті білки і майонез.
  7. Знову повторюємо всі ці шари. Останнім робимо шар з жовтків. Залишаємо салат на 15-30 хвилин просочитися перед подачею. Смачного!