Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе
  • 500 г макаронів
  • 50 мл оливкової олії
  • 1 ріпчаста цибуля
  • сіль і перець за смаком
  • 100 г томатного соусу

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки і кладемо в чашу блендера. Збиваємо все до стану фаршу.
  2. варимо макарони в підсоленій воді, попередньо довівши її до кипіння.
  3. Обсмажуємо на розігрітій сковороді цибулю. Додаємо м'ясо і швидко розмішуємо, додаємо томатний соус. Тушкуємо все разом, постійно помішуючи. Додаємо сіль і спеції за смаком.
  4. Далі вливаємо трохи води. Тушкуємо до повної готовності.
  5. Коли макарони готові, додаємо їх в сковороду до соусу.
  6. Подаємо до столу гарячими. Смачного!