Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1-2 скумбрії
- 1 л води
- 1 ст.л. цукру
- 3-4 ст.л. солі
- 1-2 лаврових листа
- 2 шт. духмяного перцю
- 4-5 шт. перцю горошком
- 1-2 шт. гвоздики
Популярні новини зараз
Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"
Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять
Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум
Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще
Приготування:
- У воду додаємо всі інгредієнти для розсолу і доводимо до кипіння. Залишаємо щоб маринад вихолонув до кімнатної температури.
- Скумбрію чистимо, виймаємо зябра та добре вимиваємо.
- Далі заливаємо рибу розсолом і ставимо у холодильник на 24 години.
- Готову малосольну скумбрію нарізаємо шматочками, викладаємо на тарілку, збризкуємо олією і прикрашаємо зеленню з лимоном.
- Наша страва готова. Смачного!