Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1-2 скумбрії
  • 1 л води
  • 1 ст.л. цукру
  • 3-4 ст.л. солі
  • 1-2 лаврових листа
  • 2 шт. духмяного перцю
  • 4-5 шт. перцю горошком
  • 1-2 шт. гвоздики

Популярні новини зараз
Головне за 2 листопада: непридатних мобілізуватимуть, картки пенсіонерів блокують, а морози пруть в Україну Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список" Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
Показати ще

Приготування:

  1. У воду додаємо всі інгредієнти для розсолу і доводимо до кипіння. Залишаємо щоб маринад вихолонув до кімнатної температури.
  2. Скумбрію чистимо, виймаємо зябра та добре вимиваємо.
  3. Далі заливаємо рибу розсолом і ставимо у холодильник на 24 години.
  4. Готову малосольну скумбрію нарізаємо шматочками, викладаємо на тарілку, збризкуємо олією і прикрашаємо зеленню з лимоном.
  5. Наша страва готова. Смачного!