Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 2 курячих яйця
  • 2 склянки цукру
  • 50 грам вершкового масла
  • 1,5 склянки пшеничного борошна
  • 600 г сметани
  • 1/2 р з гашеного содою
  • ванілін на кінчику ножа

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Спосіб приготування:

  1. Цього разу ми покажемо як це зробити швидкий торт "Сметанник" по-домашньому на основі з яєць, борошна. Ми звичайно ж будемо використовувати улюблений сметанний крем. Випічка можна готувати легко. Рецепт цього "Сметанника" - доказ. Щоб спекти цей легкий, класичний тортик зі сметаною і легкої просоченням в домашніх умовах нам знадобляться: сметана, борошно, просочений коржик, легкий крем. Ви також можете приготувати торт зі згущеним молоком, з полуницею, зробити шоколадний торт або на кефірі. Можна взагалі спекти багатошаровий горіховий тортик асорті. Тонкі коржі у цього рецепта - це головна фішка. Кращий домашній рецепт виходить своїми руками з простого складу, який можна купити в будь-якому магазині.
    Перед вами покроковий самий простий торт-сметанник.

  2. Розтопити масло; збити яйця з цукром (1 ст) і розтопленим маслом. З самого початку готуємо бісквіт, його важливо правильно приготувати Додати до сметани (200 г), соду, ванілін і борошно (можете розділити тісто на дві частини і в одну з них додати какао, щоб коржі вийшли двох кольорів). Смачного тіста повинно бути багато. Основа готова.

  3. Замісити сметанне тісто і вилити у змащену маслом форму. Приготувати покроково в духовці 20–30 хвилин при температурі 160 градусів.

  4. Для того щоб вийшов гарний і смачний крем сметану швидко (400 г) гарненько збити з 1 ст. цукру (до повного його розчинення). Крему в сметаннике повинно бути досить багато.

  5. готовий корж Розрізати на пласти, рясно обмазати сметанним кремом, покласти кілька коржів один на одного, залишити на 3–5 годин просочитися.

  6. Можете прикрасити верх торта фруктами, шоколадом, горіхами, маком або тим, що ви любите. Один з дучших рецептів домашньої випічки готовий. Приємного апетиту!