Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 склянка цукру
  • 100 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 500 г борошна
  • 2 ч. л. соди
  • 2 ст. л. меду
  • для крему:
  • 1,5 склянки цукру
  • 150 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 склянки молока

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами найкращий домашній рецепт торта з медовими коржами і заварними кремами. Зробити класичний смачний торт з медом на молоці дійсно дуже просто. Для того щоб спекти торт ще смачніше медовика ми будемо використовувати молочний заварний крем, яким потрібно ретельно змастити коржі. Вам точно сподобається цей пиріг з медовою начинкою.
  2. Починаємо з того, що кладемо 2 повні ложки меду в каструльку і 2 чайні ложки соди, підігріваємо масу, перемішуємо. Поступово додаємо вершкове масло, цукор. Проварюємо як би тісто, постійно розмішуючи. Каструля повинна стояти на водяній бані. Потім знімаємо з плити. Злегка остуджуємо. Додаємо по одному яйця і добре розмішуємо.
  3. Тепер цю масу перекладаємо в ємність і додаємо до неї 3 - 4 склянки просіяного борошна.
  4. Замішуємо тісто. Воно буде нагадувати теплий пластилін.
    Прибираємо його в холодильник хвилин на 20, щоб воно трохи затверділо. Дуже важливо зробити крем правильно.
  5. після цього часу дістаємо тісто, ділимо його на 6 частин і знову прибираємо в холодильник на 10 хвилин.
  6. Після цього розкачуємо кожен шматочок відразу на промазанный маслом деко і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 7-10 хвилин. Так випікаємо всі коржики.
  7. Після цього готуємо крем. Для цього всі компоненти змішуємо, збиваємо їх і ставимо на повільний вогонь і підігріваємо до загустіння. Потім додаємо 150-200 грам вершкового масла, збиваємо, потім охолоджуємо. Крем готовий.
  8. Ретельно промазуємо все коржі і складаємо їх один на одного.
  9. На ніч ставимо в холодильник щоб торт як слід просочився. Він повинен просочуватися мінімум 8 годин.
  10. Бісквітний тортик з медових коржів готовий. Зберігати слід теж в холодильнику. Приємного апетиту!