Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію смертельного коронавірусу. Багато громадян країни залишилися без роботи, а діти вже не знають, чим зайнятися вдома. Нудьга просто зводить з розуму, а сидіти в "чотирьох стінах" вже нестерпно. В результаті, маленькою втіхою для українців стали алкогольні напої, але їм можна легко знайти заміну. Наприклад, приготувати корисний безалкогольний напій, який за смаком нагадує ігристе шампанське. Оригінальним рецептом поділилися в пабліку на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Алкоголь, pxhere

Інгредієнти:

  • половина лимона;
  • половина лайма;
  • 1 пучок м'яти;
  • 2 ч. л. меду;
  • 1-1,5 літра газованої води.

Спосіб приготування:

В посудину опустити нарізані часточками половини лимона і лайма. Також додати туди мед, м'яту і залити це все сильногазованою питною водою. Потім потрібно трохи перемішати і щільно закрити, щоб гази не випарувалися. Дати настоятися. Також за бажанням можна додати грейпфрут.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Рецепт безалкогольного напою, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що для читачів підготували рецепт корисного картоплі фрі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні значно знизилися ціни на продукти в магазинах.

Також "Знай.ua" писав, що модель поділилася оригінальним рецептом для хорошого та швидкого сніданку.