Відомий український кулінар і переможець проекту "МайстерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram-акаунті авторськими рецептами страв, які можна приготувати на Великдень.

"✔️Починаємо, звісно, з божественного хлібчика. Тут на вас чекають муки вибору, бо рецептів у мене багатецько. Є паска за маминим рецептом, є типу панетоне, є класична, є шоколадна з цукатами, я навіть закинув на klopotenko.com рецепт сирної заварної паски (це та, яку не треба випікати). Обрати складно, але з приємного: кожний цей рецепт смачнезний та до смішного простий.



✔️На закуску зробіть фаршировані яйця. Нетипові, звісно. 4 варіанти начинки: паста з авокадо, паста з оселедцем і цибулею, паста з бринзою та начинка з консервованого тунця.

✔️Ну, і найголовніше - м'ясо. Курка класна, якщо запекти її під товстим шаром вершкового масла з цибулею та гарбузом. Качка смачназна з мандаринами. Буженина кайфова з прянощами, яблуневим конфітюром та розмарином.

Детальний рецепт кожної страви, про яку я щойно написав, можна знайти за посиланням у профілі", - написав Клопотенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Клопотенко з "МастерШеф" знайшов корисне заняття дітям на карантині.

Як повідомляв портал Знай.uа, суддя "МастерШеф" поділилася рецептом паски по-французьки.

Також портал Знай.uа писав, Настя Каменських видала, що їсть на сніданок, обід та вечерю.