Відомий кухар розповів, які інгредієнти не варто додавати у фарш, а що можна покласти, щоб поліпшити смак страви, пише versiya.info. Багато господині все ніяк не можуть відмовитися від радянських стереотипів у приготуванні котлет, але прийшла пора переглянути свої рецепти.

Виявляється, деякі інгредієнти крім фаршу перебивають смак м'яса, а інші роблять котлети сухими. Щоб не приготувати знову "угольки з лука", дізнайтеся, що і навіщо можна додавати в котлетне тісто. Так, за словами кухаря, у котлетах не місце луку, який господині часто додають у фарш. Все тому, що сильний смак цибулин перебиває смак і запах м'ясного фаршу. У підсумку, котлети виходять не дуже ситними і смачними. Також забудьте про те, що цибуля робить котлети соковитими – це міф.

Котлети, кадр з відео
Котлети, кадр з відео

Ще один інгредієнт, який кладуть фарш – це хліб, але замість золотистих котлеток, часто виходить чорна скоринка. Кухар каже, що хлібобулочним виробам теж не місце в тесті, особливо в тих кількостях, які господині кладуть, щоб збільшити кількість. А замочувати його в молоці або воді – справа зовсім порожнє і ніяк не поліпшить смак котлет.

Кухар попереджає, що в котлетне тісто не потрібно додавати інгредієнти, які перебивають смак м'яса. Краще всього додати деякі овочі, наприклад, – капуста, зелень, кабачок, морква і картопля. Якщо всіх цих овочів додати трошки, то буде бажаний результат, як по вигляду, так за смаком і ароматом. Також кухар зазначив, що обов'язково додавати в котлети яйця – вони ніяк не впливають на якість котлет.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником.

Раніше портал "Знай.ua" писав рецепт: сніжний краб під яйцем – швидкий рецепт дивовижною закуски.

Також портал "Знай.ua" писав простий рецепт швидкої пасти для ласунів.