Усі, хто дивився рекламу в 90-х, знають, що таке смак райської насолоди. Пропонуємо вам рецепт, який подарує вам смак райської насолоди не будучи шоколадним батончиком. Зустрічайте, торт “Баунті”

Баунті, скріншот: YouTube
Баунті, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

Для коржа:

4 яйця

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

200 г цукру

200 г борошна

Какао - 3 ст. Л.

Вершки 10% - 200 мл (щоб пропитати корж)

Для крему:

200 г кокосової стружки

150 г цукру

250 мл молока

150 г вершкового масла

Хід приготування:

Збийте яйця з цукром, десь 15 хв. Суміш має бути білосніжною. Борошно змішайте з какао порошком і дрібними порціями додавайте до збитих яєць. Спокійно і акуратно перемішуйте все.

Змажте форму маслом, вилийте тісто. Печіть при температурі 180 градусів до готовності.

Дістаньте корж, дайте йому охолонути.

У малій каструлі змішайте молоко з маслом та цукром. Поставте на вогонь та розтопіть масло. Туди ж засипте кокосову стружку, знову перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хв на повільному вогні. Не забувайте періодично розмішувати начинку.

Охололий корж розділіть на 2 частини, пропитайте вершками (за бажанням). Викладіть крем між двома пластами. Зверху можете прикрасити шоколадною глазур'ю чи шоколадною стружкою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.