Часник і цибуля - продукти, яких нескладно знайти в Україні. Більше того, українська народна медицина активно наголошує на користі цих продуктів у боротьбі з різноманітними вірусами. Проте як часник, так і цибуля мають і комічну славу - після них неприємно цілуватись. Пропонуємо вам рецепт часниково-цибулевого соусу з медом.

Інгредієнти:

Цибуля - 1 шт

Часник - 4 зубчики

Мед - 2 ст.л.

Популярні новини зараз
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Показати ще

Масло рослинне - 2 ст.л.

Сіль, перець - за смаком

Цибуля. Фото: скриншот Youtube
Цибуля. Фото: скриншот Youtube

Хід роботи:

Розігріваємо олію на повільному вогні. Дрібно кришимо цибулю, а часник чавимо на часникодавці - кладемо на пательню, далі використовує повільний вогонь і смажимо хвилин 5. Після цього збільшіть вогонь до середнього і обсмажте ще хвилини 3.

Додайте мед, сіль і перець. Розітріть ложкою і мішайте.

Тримайте на вогні ще 5 хвилин.

Коли цибуля матиме золотисту шкоринку - соус готовий!

Соус ідеально підійде до будь-яких м'ясних страв. Смачного!