Часник і цибуля - продукти, яких нескладно знайти в Україні. Більше того, українська народна медицина активно наголошує на користі цих продуктів у боротьбі з різноманітними вірусами. Проте як часник, так і цибуля мають і комічну славу - після них неприємно цілуватись. Пропонуємо вам рецепт часниково-цибулевого соусу з медом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Цибуля - 1 шт
Часник - 4 зубчики
Мед - 2 ст.л.
Масло рослинне - 2 ст.л.
Сіль, перець - за смаком
Хід роботи:
Розігріваємо олію на повільному вогні. Дрібно кришимо цибулю, а часник чавимо на часникодавці - кладемо на пательню, далі використовує повільний вогонь і смажимо хвилин 5. Після цього збільшіть вогонь до середнього і обсмажте ще хвилини 3.
Додайте мед, сіль і перець. Розітріть ложкою і мішайте.
Тримайте на вогні ще 5 хвилин.
Коли цибуля матиме золотисту шкоринку - соус готовий!
Соус ідеально підійде до будь-яких м'ясних страв. Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.
Як повідомляв "Знай.uа" сніжний краб під яйцем — швидкий рецепт дивовижної закуски.
"Знай.uа" писав, закінчилася гречка, несіть макарони — простий рецепт швидкої пасти для ласунів.