Відмова від цукру - ще не привід повністю відмовитися від солодкого. Ці рецепти дуже прості, і зовсім не мають у собі цукру, тому підійдуть людям на окремих дієтах.

Швидкий горіховий пиріг з фініками

Швидкий горіховий пиріг з фініками, фото w-dog.ru
Швидкий горіховий пиріг з фініками, фото w-dog.ru

Покладіть до чаші міксера: 300 г фініків (перед цим замочіть сухофрукти у окропі на 3-5 хв), 200 г горіхів (будь-яких), 2 ст. л. Какао-порошку і 2 ч.л. води. Взбивайте до того моменту, поки не отримаєте густу пасту.

Візьміть форму, змажте її дно і стінки рослинним маслом. Викладіть суміш у форму і розрівняйте. Покладіть у холодильник. Якщо ви хочете прикрасити ваш пиріг - можете приготувати глазур з какао, вершкового масла і пари ложок меду, і прикрасити нею пиріг через 30 хв охолодження. Після цього покладіть форму знову у холодильник на 2-3 години.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шоколадна панакота з ягодами

Замочіть 10 г желатину в 100 мл холодної води і залиште для розбухання. Візьміть 200 мл кефіру і змішайте його з 2 ч.л. какао порошку. Підготуйте улюблені ягоди (якщо вони у вас крупні, можете розрізати на менші шматочки).

Коли желатин розбух, поставте його на водяну баню, щоб він розчинився, але не закипів! Після цього поєднуємо желатин з кефірною сумішшю, гарно розмішуємо та розливаємо в порційні стаканчики. Поставте в холодильник на 2-3 години.

Вівсяне печиво з сухофруктами

Вівсяне печиво з сухофруктами, фото kakprosto.ru
Вівсяне печиво з сухофруктами, фото kakprosto.ru

2 стиглих банани почистіть та покришіть на маленькі шматки у миску. Виделкою розітріть отримане у пюре. Засипаємо 1 стакан вівсяних пластівців, 1 ч. Л . кориці і змішуємо. Після цього додайте в миску сухофрукти та горішки. Все перемішуємо і викладаємо на противень зі змазаним маслом пергаментом у формі невеликого печива. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.