Дієтологи поділилися простим рецептом смачного і корисного напою, який допоможе з легкістю позбавитися від зайвих кілограмів і нарешті полюбити себе.

Отже, в стакан кефіру (жирність 0,1-2,5%) потрібно додати половину столової ложки кориці, стільки ж імбиру і щіпку червоного перцю. Все це ретельно перемішується.

Фахівці рекомендують випивати цей коктейль з ранку і перед сном. Варто відзначити, що всього за місяць регулярного вживання можна позбутися від 3-4 кг зайвої ваги.

коктейль, фото Pxhere
коктейль, фото Pxhere

Дія коктейлю полягає в тому, що він прискорює обмін речовин і виводить надлишки продуктів з організму. Особливо його вживання рекомендується після застілля.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кориця ефективно очищає організм від токсинів і шлаків, добре впливає на роботу шлунково-кишкового тракту та нирок. Тому в поєднанні з кефіром виходить чудовий результат.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які продукти потрібно вживати для здорових легенів.

Як повідомляв портал Знай.uа, дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.

Також портал Знай.uа писав, коли вживати картоплю, щоб калорії не перетворилися на жир на боках.