Ми звикли готувати млинці на молоці або воді, деякі роблять це на мінералці, що додає їм мереживності. Однак, є ще один секрет – приготуйте млинці на макаронному відварі, який раніше зливали в раковину, пише versiya.info. Це навіть не секрет, а кухонний фокус для тих, хто любить і млинці, і макарони. Спробуйте приготувати млинці на цьому відварі, і ви забудете про воді і молоці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМлинці на макаронному відварі виходять не менш смачні, ніж на молоці, і точно кращими, ніж на воді. При цьому вони будуть більш тонкими і ажурними, а головне – вони не рвуться. Цей рецепт стане паличкою-виручалочкою і для тих, хто дотримується посту або страждає алергією.
Для приготування знадобиться:
- Макаронний відвар 350 мл
- Борошно 300 г
- Яйця 2 шт.
- Цукор 5-6 ст. л.
- Рослинна олія 10 ст. л.
- Ванільний цукор 1 г
- Сода 1 ч. л.
- Кориця на кінчику ножа
Спочатку відваріть макарони, краще це зробити завчасно, і відвар злийте в окремий посуд. Ідеальним варіантом буде, якщо відвар хоча б 8-10 годин постоїть у холодильнику або в прохолодному місці. Замісити тісто, як звичайно, але з відваром, і залишити його на 30 хвилин. Випікати млинці на сковороді без масла, бо в тісті його достатньо.
Важливі нюанси: при варінні макаронів слід враховувати кількість солі, щоб відвар був у міру солоний, і щоб млинці краще смажили на сковороді, її необхідно прожарити сіллю.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.
Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником.
Раніше портал "Знай.ua" писав рецепт: сніжний краб під яйцем – швидкий рецепт дивовижною закуски.
Також портал "Знай.ua" писав простий рецепт швидкої пасти для ласунів.