Українцям не поталанило у тому, що у них склалося доволі підозріле ставлення до макаронних виробів. Це було обумовлено низькою якістю наявної у продажу вермішелі ті інших подібних виробів, які виготовлялися з ненайкращого борошна пшениці м'яких сортів. Таку пасту треба було промивати після приготування, аби маса не злиплася.

Тепер у продажу легко купити пасту італійського виробництва, а навіть вітчизняні виробники невпинно покращують якість своїх виробів. Сучасні макарони обполіскувати не потрібно, хоча цю помилку продовжують робити деякі господині та господарі.

Паста, скріншот: YouTube
Паста, скріншот: YouTube

Але це не увесь секрет. Річ у тім, що вода, у якій варилися макарони сама по собі є цінним інгредієнтом. Вона багата крохмалем і поживними речовинами. І є найкращим у світі натуральним загущувачем для соусів.

Пропонуємо один з найпростіших рецептів. Вам необхідно просто перелити воду після варіння макаронів в маленьку каструльку. Стільки, скільки вам необхідно. Додати туди томатний соус. Свіжу зелень і часник до смаку. І довести до кипіння. Потім отриманий соус додаємо у відварені макарони. Таким чином ви вже отримуєте повноцінну вечерю з пасти з соусом.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Готуємо разом: паста з тунцем і томатами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Закінчилась гречка, несіть макарони — простий рецепт швидкої пасти для ласунів.

Також Знай.ua писав, Дивовижна паста з креветками підкорить ваші серця.