Ніжнесенька рибка в хрумких манних обіймах, насичений соус голландез та яблука, мариновані з кропом. Відомий український кулінар Євген Клопотенко поділився не рецептом, а якимось втіленням божественного. Простота та бездоганний смак. Готується занадто легко, щоб не спробувати. Їси та відлітаєш на хмаринку від насолоди.

Звичайна риба запанірована у манці смакує просто по-королівськи.

Інгредієнти для риби:
•500 г філе минтая
•сік ½ лимона
•2-3 ст. л. манної крупи
•50 грам вершкового масла
•за смаком сіль

Інгредієнти для соусу Голландез:
•2 жовтки
•50 г вершкового масла
•сік ½ лимона
•1 дрібка солі

Інгредієнти для гарніру:
•1 яблуко кисло-солодких сортів
•2-3 гілочки кропу
•100 мл води
•1 ч.л. цукру
•2 ст.л. оцту

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Нагадаємо, бутерброди на сніданок здивують всю родину - оригінально і з бездоганним смаком. Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі за день. Він повинен бути ситним, корисним і звичайно ж смачним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рецепт рулета лаваша із яблуками - крутіше за будь-штрудель з простих інгредієнтів.

Також "Знай.uа" писав, картопляні запіканки - кулінарні шедеври не змусять стояти біля плити цілий день.