Сирники — один з найпопулярніших сніданків. Однак, під час їхнього приготування не рідко виникають труднощі. Ведуча шоу "У кого більше?" Анна Олицька поділилася ідеальним рецептом смачного сніданку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Мій секрет приготування сирників в тому, що я не додаю в них білки. З ними сирники виходять рідкі", — зізналася вона.
Інгредієнти:
- сир (5% жирності) — 250 г;
- сирок з родзинками — 200 г;
- рисове борошно — 1 ст. л.;
- жовток — 2 шт.;
- ванільний цукор.
Спосіб приготування:
1. Спочатку змішайте сир 5% і солодкий сирок. Розімніть його виделкою так, щоб не залишилося великих грудок.
2. Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з сиром. Білки, що залишилися, можна використовувати для приготування омлету.
3. Всипте в сир рисове борошно та ванільний цукор і ретельно перемішайте. Повинна вийти однорідна маса.
4. Сформуйте з сирної маси невеликі коржі, обваляйте їх у борошні й обсмажте по 1-2 хвилини з кожного боку, до появи золотистої скоринки.
5. Подавати сирники можна за бажанням: зі сметаною, медом, йогуртом, варенням, фруктами або згущеним молоком.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ніж годували в радянських їдальнях.
Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам розповіли, як виробляють ванільний цукор.
Також "Знай.ua" писав, що в кафе Гонконгу продають морозиво зі смаком сльозогінного газу.