Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, ділячись різними рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Так, артистка видала рецепт легкого і повітряного торта-безе з полуницею, зазначивши, що солодкість припаде до душі всім любителям десерту "Павлової".

View this post on Instagram

«Торт-безе» Основа: 200 гр белков (в среднем 6 яиц); 300 гр сахара; 1 чайная ложка лимонного сока; 20 гр кукурузного крахмала; 1 щепотка соли. Крем: 500 грамм сливок 33% жирности; 100 грамм сахарной пудры; 250 грамм сыра «Маскарпоне». Для основы взбиваем около 10 минут белки с сахаром до полного растворения сахара. Сливки с сахарной пудрой взбиваем 3-4 минуты. Отслеживать, чтобы сливки не отбросили воду. Долго не взбивать! Выкладываем «Маскарпоне» и на минимальной скорости размешиваем в течении 1-2 минут. Выкладываем основу для торта. Выпекаем в течении 30 минут в духовке при температуре 150 градусов. Время регулируйте в зависимости от своей духовки. Лёгкий румянец показатель готовности основы. Переворачиваем корж рисунком вниз на пергамент (пищевую бумагу), даём остыть. Затем разрезаемся на четыре части. После чего выкладываем крем и ягоды (их можно и между слоями). Есть можно сразу или поставив в холодильник, дабы повысить плотность. Приятного аппетита! #тортбезе #готовимдома

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on

«Торт-безе»

Популярні новини зараз

У Зеленського помилково перейменували область - волиняни ще такого не бачили

Криза імені Гройсмана, жорстка афера "ПриватБанку" та нові правила для школярів - головне за ніч

"Розчиняє шкіру, як вершкове масло на сковорідці", — косметика понівечила покупчиню

На кухні дніпрянки виявили незвичайного "квартиранта" – наляканий і весь у пір'ї

Показати ще

Основа: 200 гр білків (в середньому 6 яєць);

300 гр цукру;

1 чайна ложка лимонного соку;

20 гр кукурудзяного крохмалю;

1 щіпка солі.

Крем: 500 грам вершків 33% жирності;

100 грам цукрової пудри;

250 грам сиру «Маскарпоне».

Для основи збиваємо близько 10 хвилин білки з цукром до повного розчинення цукру.

Вершки з цукровою пудрою збиваємо 3-4 хвилини.

Відстежувати, щоб вершки не відкинули воду. Довго не збивати!

Викладаємо «Маскарпоне» і на мінімальній швидкості розмішуємо протягом 1-2 хвилин.

Викладаємо основу для торта.

Випікаємо протягом 30 хвилин в духовці при температурі 150 градусів.

Час регулюйте в залежності від своєї духовки. Легкий рум'янець показник готовності основи.

Перевертаємо корж малюнком вниз на пергамент (харчовий папір), даємо охолонути.

Потім розрізаємо на чотири частини.

Після чого викладаємо крем і ягоди (їх можна і між шарами).

Їсти можна відразу або поставивши в холодильник, щоб підвищити щільність.

Приємного апетиту! поділилася рецептом Брухунова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.