Худнути можна смачно і недорого. Енергетична паста на основі чорносливу — це доступний спосіб очистити організм від зайвого і одночасно наситити його корисними поживними речовинами!

Чорнослив, фото pxhere
Чорнослив, фото pxhere

Чорнослив століттями використовується в якості натурального проносного без раптового ефекту. М'яко очищає кишечник, але дієво.

Чорнослив допомагає схуднути не тільки завдяки проносного ефекту. У м'якоті міститься значна кількість антиоксидантів і органічних кислот, впливають на обмін речовин.

У 100 г чорносливу міститься 732 мг калію. Речовина — один із основних регуляторів обміну речовин в організмі. Нестача калію проявляється в слабкості м'язів, нестабільність артеріального тиску, погіршення роботи серця і нирок, зниження імунітету, поганий стан волосся і шкіри.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Схуднути в ногах
Схуднути в ногах // babyben.ru

Поживна суміш на основі чорносливу легко допоможе впоратися зі спокусою перекусити чим-небудь солодким під час дієти. Заповнить дефіцит вітамінів, прискорить роботу кишечника, покращує роботу печінки.

Інгредієнти

500 г чорносливу
2 ст. л. меду
30 г куркуми
1 пуч. м'яти
2 ст. л. кунжуту або маку
Приготування

Чорнослив залийте теплою водою, залиште на годину. Воду злийте, чорнослив з м'ятою пропустіть через м'ясорубку.

Додайте до маси мед і куркуму, ретельно перемішайте. Змоченими у воді руками скачайте з маси кульки завбільшки з волоський горіх. Обваляйте їх в кунжуті або маці і відправте в холодильник для застигання.
З'їдайте по 2 кульки замість сніданку, запивайте несолодким чаєм. Після вживання корисного ласощі відчуєте небувалий прилив енергії, а відчуття ситості ще довго не залишить вас.
цукерки з чорносливу

Важливо! Суміш з чорносливу протипоказана людям з хронічними запальними захворюваннями печінки, жовчного міхура і кишечника, а також жінкам у період годування груддю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як правильно пити воду, аби схуднути - розпорядок на день по годинах.

Як повідомляв портал Знай.ua, В яких країнах Європи безпечно пити воду з-під крану.

Також Знай.ua писав, Чому необхідно пити воду до їжі, хитрощі організму, яких ніхто не чекав.