Сезон свіжих овочів і фруктів знаходиться в самому розпалі, а значить, саме час зміцнювати імунітет вітамінами. Ведуча програми "Ревізор" (Новий канал), кулінар Юлія Панкова ділиться своїм улюбленим рецептом овочевого салату з консервованим тунцем, до того ж 16 червня відзначають День свіжих овочів.

Обожнюю міксувати тунець зі свіжими овочами та зеленню, – розповідає Юля. – Готується швидко і легко. Смак страви – ніжний і вишуканий.

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу
Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

Склад:

1 банку консервованого тунця

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

3 шт. – помідорів

3 шт. – огірків

200 г – сухарі з чорного хліба

50 м – оливкової олії

Салат Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу
Салат Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу

Приготування:

1. Вимийте помідори і огірки.

2. Огірки очистіть.

3. Поріжте овочі великими кубиками. Викладіть їх в глибоку миску.

4. На овочі викладіть тунець і сухарі.

5. Полийте салат олією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ревізор Панкова розкрила секрет своєї стрункості.

Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова розкрила всі секрети соковитої ягоди.

Також Знай. ua писав, що ревізор Панкова поділилася смачним рецептом.