Молода кукурудза - справжня окраса літньої кухні, і солодкі початки полюбилися мільйонам українців. Однак традиційний спосіб приготування кукурудзи - шляхом довгої варки у воді - може здатися занадто складним і повільним. Однак є спосіб готувати кукурудзу швидко і для цього навіть не знадобиться вода. Головне мати мікрохвильову піч, інакше все ж доведеться подумати про варіння кукурудзи чи її запікання.

Відповідними порадами Знай.ua ділиться на основі матеріалу SoVkusom.

Як приготувати кукурудзу у власному листі

Зварити кукурудзу у власному листі дуже просто, адже її не треба навіть попередньо очищувати. Покладіть кілька качанів на тарілку і поставте її в мікрохвильовку. Готуйте кукурудзу на повній потужності хвилин 5.

Листя утримуватиме всередині вологу, завдяки чому кукурудза і вариться у власному соку. В кінці приготування акуратно зніміть листя з качанів. Саму кукурудзу змастіть вершковим маслом, посипте сіллю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варимо кукурудзу в пакеті

Також кукурудзу можна зварити в пакеті. Для цього очистіть качани від листя і волокон, розділіть на шматочки. Помістіть кукурудзу в чистий пластиковий пакет.

Змастити маслом кукурудзу можете і до приготування, і вже після. Пакет з вмістом туго зав'яжіть, поставте в мікрохвильовку. Готуйте кукурудзу на повній потужності приладу 5 хвилин. дайте страві охолонути.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Господиням на замітку: як правильно приготувати кукурудзу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Салат з кукурудзою та капустою: рецепт, що прискорює жирозжигання.

Також Знай.ua писав, що "Цариця полів" не для всіх: фахівці розповіли про шкідливість кукурудзи.