Деякі люди люблять рибу навіть більше, ніж м'ясо. Філе дійсно дуже корисне, смачне, і при цьому його можна готувати різними способами. Наприклад, якщо ви любите рагу, чому б не замінити традиційне м'ясо на рибу? Відмінно підійде морський окунь – дуже смачна риба. В приготуванні немає нічого особливо складного.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩоб приготувати це приголомшливе блюдо, вам знадобляться:
Філе морського окуня – 500 гр;
Помідори, консервовані у власному соку – 400 гр;
Оливки – 1 склянка;
Каперси – 1 ст. л.;
Лук – 1 шт;
Часник – 4 зуб.;
Зелений чилі – 1 шт;
Кінза;
Орегано – 1 чайн. л.;
Олія оливкова;
Сіль, чорний перець за смаком.
Філе морського окуня необхідно нарізати великими шматочками (орієнтовно 3х2 см). Цибулю нарізаємо кубиками середнього розміру, часник і каперси потрібно дрібно нарубати. Оливки знадобляться без кісточок, їх видаляємо і ріжемо кружальцями. З помідорів знімаємо шкірку, ріжемо шматочками. Сік не виливаємо, він нам знадобиться. Зелений чилі також ріжемо дрібними колечками, обов'язково потрібно прибрати насіння.
Для приготування нам знадобиться глибока сковорода. Розігріваємо на ній оливкову олію і обсмажуємо кубики цибулі, приблизно 5 хвилин, поки не стануть м'якими. Потім додамо часник і смажимо ще 1 хвилину. Далі додаємо рибу, овочі (крім чорного перцю). Перемішайте і додайте сік помідорів. Залишається лише протушкувати 20 хв на малому вогні. Перед подачею приправляємо чорним перцем.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, готуй банки - легкий рецепт компоту з полуниці і черешні додасть сил морозною зимою.
Як повідомляв Знай.ua смачно, корисно і швидко - три простих рецепти з сиру і фруктів для дитячого сніданку.
Знай.uа писав шедевральний сніданок - простий рецепт французького омлету від шеф-кухаря.