Деякі люди люблять рибу навіть більше, ніж м'ясо. Філе дійсно дуже корисне, смачне, і при цьому його можна готувати різними способами. Наприклад, якщо ви любите рагу, чому б не замінити традиційне м'ясо на рибу? Відмінно підійде морський окунь – дуже смачна риба. В приготуванні немає нічого особливо складного.

Щоб приготувати це приголомшливе блюдо, вам знадобляться:
Філе морського окуня – 500 гр;
Помідори, консервовані у власному соку – 400 гр;
Оливки – 1 склянка;
Каперси – 1 ст. л.;
Лук – 1 шт;
Часник – 4 зуб.;
Зелений чилі – 1 шт;
Кінза;
Орегано – 1 чайн. л.;
Олія оливкова;
Сіль, чорний перець за смаком.

Філе морського окуня, фото САЛО СИЛА


Філе морського окуня необхідно нарізати великими шматочками (орієнтовно 3х2 см). Цибулю нарізаємо кубиками середнього розміру, часник і каперси потрібно дрібно нарубати. Оливки знадобляться без кісточок, їх видаляємо і ріжемо кружальцями. З помідорів знімаємо шкірку, ріжемо шматочками. Сік не виливаємо, він нам знадобиться. Зелений чилі також ріжемо дрібними колечками, обов'язково потрібно прибрати насіння.

Рагу з окуня в процесі готування, фото САЛО СИЛА

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Для приготування нам знадобиться глибока сковорода. Розігріваємо на ній оливкову олію і обсмажуємо кубики цибулі, приблизно 5 хвилин, поки не стануть м'якими. Потім додамо часник і смажимо ще 1 хвилину. Далі додаємо рибу, овочі (крім чорного перцю). Перемішайте і додайте сік помідорів. Залишається лише протушкувати 20 хв на малому вогні. Перед подачею приправляємо чорним перцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, готуй банки - легкий рецепт компоту з полуниці і черешні додасть сил морозною зимою.

Як повідомляв Знай.ua смачно, корисно і швидко - три простих рецепти з сиру і фруктів для дитячого сніданку.

Знай.uа писав шедевральний сніданок - простий рецепт французького омлету від шеф-кухаря.