Сало – це смачний і корисний продукт, який люблять в усьому світі. Однак коли мова заходить про дієту, 99% тих, хто худне виключають його з раціону. Причина проста – міф про те, що сало шкідливо через практично 100% жиру в складі. Але при цьому люди часто забувають про те, що для нормальної роботи організму потрібні не тільки білки, але і жири. Тому ви зможете схуднути навіть якщо будете їсти жирні продукти, в тому числі і сало.

Хліб, сало, цибуля, фото pixabay
Хліб, сало, цибуля, фото pixabay

Дієтолог Олена Соломатіна вважає, що сало з раціону виключати не варто, якщо ви любите цей продукт. Його можна застосовувати з користю. Наприклад, відмінним варіантом буде бутерброд з цільнозернового хліба з салом і овочами. Так ви зможете швидко вгамувати голод, і у вас не виникне бажання їсти щось ще.

Завдяки високій харчовій цінності, сало відмінно підходить для перекусу.
Однак любителям сала не слід захоплюватися продуктом під час дієти. Соломатіна вважає, що оптимальна порція цього продукту – 30 грам на добу. Цю норму краще розбити на кілька прийомів їжі в день. Якщо ви страждаєте від підвищеного холестерину, краще зменшити порцію сала до 10 грам на добу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, всього три вправи і 15 хвилин часу - комплекс для ідеальної фігури.

Як повідомляв Знай. ua, чим обернуться експерименти зі здоров'ям і "народними методами".

Також Знай. ua писав, що продукти-хамелеони, які тільки здаються корисними.