Коли готуєш для коханої людини, кулінарна муза прилітає в декілька разів швидше. Цей рецепт був придуманий спонтанно, і як показала практика, не дарма. Сьогодні ми будемо готувати млинці з сиром і фруктами "шалені". Тільки не кажіть про це своєму тренеру, інакше вас приб'є на місці. Нічого спільного з фітнесом і правильним харчуванням цей рецепт не має. Він був винайдений, щоб товстіти разом довго і щасливо. ❤️😜

Картинка з просторів інтернету

Інгредієнти:

Шоколад, на ваш смак (я змішувала білий і молочний) - 1\2 плитки
Яйця - 4 шт
Борошно - 4 ст. л
Молоко - 0,5 л
Сир 5% - 400 г
Банан - 2 шт
Полуниця - 7-10 ягід
Ванільний цукор - 1,5 пакетика
Сіль - за смаком
Смородиновий джем - 1-2 чайних ложки

Погнали!

Млинці ми будемо готувати за стандартним рецептом. Єдина відмінність від "бабусиних" млинців - додавання ванільного цукру. Кількість інгредієнтів буде залежати від кількості порцій.

МЛИНЦІ:

1) Вбиваємо яйця в миску, ретельно перемішуємо
2)Висипаємо борошно і попутно розмішуємо міксером або виделкою (слідкуйте, щоб в тесті не було грудочок)
3) Не перестаючи помішувати, додаємо молоко
4) Засипаємо ванільний цукор додаємо 2-3 щіпки солі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Далі класика - розігріваємо сковорідку, змащуємо її шматочком вершкового масла (але без фанатизму, інакше ваші блинчки будуть "плавати") , заливаємо потроху суміші і обертаємо сковорідкою, так щоб суміш розтеклася по дну і утворила млинець. Смажимо 15-20 секунд, перевертаємо лопаткою - друга сторона смажиться ще швидше, 5 секунд. Готовий млинець відкидаємо на варту поруч тарілку.

Поки млинці остигають, готуємо начинку і шоколадну підливку.

НАЧИНКА:

Основою для начинки у нас буде сир - він м'який, ситний і відмінно поєднується з будь-якими фруктами.
1) Висипаємо сир в миску
2) Нарізаємо тонкими кружечками полуницю і банан
3)Можна додати смородиновий джем 1-2 ложки
4) Всі інгредієнти ретельно перемішуємо між собою.

ПІДЛИВКА:

Розтопіть на водяній бані шоколад, ось і вся підлива.

Далі алгоритм такий: Берете один млинець, намазываете його розтопленим шоколадом, ложечкою накладаєте сирно-фруктову суміш, і завертаєте млинець. Коли на тарілці вже утворюється ціла гірка таких, а млинці у вас закінчаться, полийте "змійкою" цю гору шоколадом, прикрасьте полуничкою і подавайте до столу.

Млинці

P. S. Мій сказав, це чудово, і ледь не луснув. Відтягнути його від смакоти було важко. Словом, експериментуйте. Замість полуниці можна додавати лохину або малину, замість банана - персик, нехай ваша фантазія сама підкаже. Моїм завданням було розкрити принцип приготування таких млинців. Смачного!