Сезон кабачків в самому розпалі, а це означає, що час використовувати цей овоч по максимуму! На youtube-каналі "Оля куховарит" поділились легким рецептом оладків з кабачків.

Оладки з кабачків, фото: youtube
Оладки з кабачків, фото: youtube

РЕЦЕПТ:
- 2 середніх кабачка
- 2 яйця
- 2 ст л борошна
- Куркума
- Сіль
- Перець
- Рослинна олія для смаження.

Кабачки, фото з вільних джерел
Кабачки, фото з вільних джерел

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  1. Кабачки натерти на тертці.
  2. Додати 1 яйце і добре перемішати. Додати сіль і цукор.
  3. Всипати борошно, перемішати.
  4. Розігріти олію. Викласти ложкою невеликі оладки на сковороду.
  5. Смажити кілька хвилин з кожного боку, поки оладки не стануть рум'яними.

Важливий момент: терка повинна бути дуже дрібною, обов'язково віддати воду з кабачків!

Досить добре кабачки поєднуються в оладках з гарбузом, морквою, кореневою селерою, солодким перцем, великою кількістю найрізноманітнішої дрібно посіченої зелені.

У багатьох початок літа з дитинства асоціюється з кабачками. Саме у червні на городі починали достигати перші кабачки, з яких бабуся пекла ароматні оладки.
Смак цієї страви запам'ятався надовго кожному, тому хочу поділилися з вами рецептом найкращих овочевих оладок. За цим рецептом оладки виходять зовсім не жирними, а завдяки швидкій обробці в них залишається максимальна кількість вітамінів.
Час приготування: 25 хвилин і ароматні оладки на вашому столі. Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онукам на замітку: простий і швидкий рецепт дивовижних ватрушок з абрикосами та сиром.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у курки, яка маринована в йогурті, просто приголомшливий смак. М'ясо виходить ніжне, ароматне і м'яке, а сама скоринка - золотиста та хрустка. Зробити такий маринад дуже швидко та легко навіть для того, хто зовсім не вміє готувати.

Також "Знай.ua" писав, що вино з кульбаб може стати дійсно вражаючим напоєм, який дозволить зберегти аромат літа для холодної пори.