Відома українська актриса Ольга Сумська порадувала шанувальників на своїй сторінці в Instagram рецептом корисної оздоровчої настоянки з волоських горіхів.

53-річна знаменитість супроводила пост відео та селфі з горіхами, які вона зробила у себе вдома. Сумська зазначила, що її настоянка – протипаразитарний засіб, який також добре допомагає при отруєнні та нудоті.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

"Рубрика "Голос трави" #голострави 🌿! Як і обіцяла, друзі мої, розповідаю, як я роблю настоянку з зелених волоських (грецьких)горіхів!🌳 Збирала їх два тижні тому, забігалась і сьогодні нарешті зробила. Тож, якщо ви ще знайдете молоді горіхи, можете спробувати, але наразі, вони вже твердуваті, тож, робитимете вже наступного сезону, до свята Івана Купала, не пізніше. Але рецепт дійсно того вартий і завжди знадобиться!

Порізала на чверть і половинки зі скоринкою наші горіхи, розклала по банках і залила горілкою хорошої якості. От і все! Ставлю в шафу,в темне місце, настоюю не менше 15 діб, строк використання до трьох років, але суміш не затримається.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Отже: приймаємо натщесерце по чайній ложці на пів-склянки теплої води 10 днів курсом. Через два місяці повторити. Протипаразитарний чудовий засіб!Також гарно від отруєння, нудоти. Звісно, варто порадитись з лікарем. Будьте здорові!" - написала Ольга.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо рецепт салату з теплою печінки і супчик з фрикадельками від Ольги Сумської.

Як повідомляв портал Знай.uа, вічно молода Ольга Сумська видала свою містичну таємницю.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська показала юну красуню-дочку на 15-річчі "Світського життя", українці в захваті.