Справжні галушки, звісно, вам приготують лише жителі Полтавської області, але навіть не канонічні галушки кращі за відсутність галушок. Окрім цих смачних рулетиків-кльоцків, цей суп має іншу суттєву перевагу: готувати його надзвичайно просто і швидко.

Інгредієнти:

  • Пів курки
  • 2 картоплини
  • 0,5 моркви
  • Зелень (за смаком)
  • 2 шт лаврового листка
  • 1 яйце
  • 150 г борошно
  • дрібка солі
  • 1 ст.л. олії
  • вершкове масло

Хід приготування:

1. Спочатку варимо курячий бульйон. Можете варити бульйон на будь-яких курячих частинах, які у вас є. До води додаємо лаврушку, солимо до смаку. Час приготування приблизно 1 година.

Популярні новини зараз

62-річна мама Дана Балана влаштувала "битву купальників" з Тіною Кароль: хто на вашу №1?

Набила обличчя і відірвала яйце: сільська доярка жорстко розправилася з ґвалтівниками

Прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає на "голубую луну"

Львівщину косить хвороба, небезпечніша за коронавірус: "Помножте на вісім"

Показати ще

2. Сконцентруємось на галушках. Для цього готуємо звичайне тісто для локшини:у миску висипаємо борошно, робимо поглиблення і вбиваємо туди яйце, додаємо щіпку солі і 1 ст.л. рослинного масла. Замішуємо туге тісто, яке не липне до рук.

3. Накриємо тісто поки серветкою і відставимо.

4. Приготуємо олійно-часникову начинку для галушок-рулетиків. У розм'якшене вершкове масло додаємо часник і зелень. Ретельно змішуємо.

5.  Розкачуємо тісто в дуже тонкий пласт.

6. Наносимо рівномірним шаром олійно-часникову начинку.

7. Звертаємо в рулет. 

8. Нарізаємо рулет на невеликі "шайбочки". 

9. У бульйон додаємо нарізані кубиками картоплю і моркву. 

10. Одночасно кидаємо в бульйон наші рулетики і варимо ще хвилин 15.

Коли суп готовий покладіть до нього зелень.

Смачного!

View this post on Instagram

Уже боюсь писать рецепт, 😂😄Опять сохраните и все 😢 Дайте знак в виде любого смайлика или "+", что видите пост или что рецепт интересен😀 Спасибо за лайк ❤ и за обратную связь😘 . КУРИНЫЙ СУП ЧЕСНОЧНЫМИ ГАЛУШКАМИ-РУЛЕТИКАМИ Ингредиенты:👩‍🍳 Курица - 0,5 шт Картофель - 2 шт Морковь - 0,5 шт Зелень (по вкусу) Лавровый лист - 2 шт Для чесночных галушек Яйцо - 1 шт Мука (сколько возьмет тесто) - 150 г Соль (щепотка) Масло растительное - 1 ст.л. 1. Вначале сварим куриный бульон. Я для этого использовала полтушки курицы. Можете варить бульон на любых куриных частях. Добавляем лаврушку, солим по вкусу. Я варила курицу 1 час. 2. Пока варится бульон, сделаем рулетики. Для этого готовим обычное тесто для лапши. В миску высыпаем муку, делаем углубление и вбиваем туда яйцо,добавляем щепотку соли и 1 ст.л. растительного масла. Замешиваем тугое, не липнущее тесто. 3. Накроем тесто пока салфеткой, чтобы не заветрилось. Приготовим масляно-чесночную начинку для рулетиков. В размягченное сливочное масло добавляем чеснок и зелень. Можно немного посоить. 4. Раскатываем тесто в очень тонкий пласт. 5. Наносим равномерным слоем масляно-чесночную начинку. 6. Сворачиваем в рулет. 7. Нарезаем рулет на небольшие "шайбочки". 8. В бульон добавляем нарезанные кубиками картофель и морковь. Зелень я также добавляю вместе с картофелем и морковью. Но многие кладут зелень уже в готовый суп. делайте, как вам нравится. 9. Одновременно бросаем в бульон наши рулетики и варим еще минут 15. . Автор: ???

A post shared by КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ (@cook.foody) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, затримання найманців "Вагнера" у Білорусі: Лукашенко викликав прокурорів України та Росії

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мандзій розповіла, яким буде навчання у школах з вересня: "зелені уроки" та маски на перервах

Також Знай.uа" писав, українські міста бунтують проти посилення карантину — яка ситуація в червоних зонах.