Справжні галушки, звісно, вам приготують лише жителі Полтавської області, але навіть не канонічні галушки кращі за відсутність галушок. Окрім цих смачних рулетиків-кльоцків, цей суп має іншу суттєву перевагу: готувати його надзвичайно просто і швидко.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Пів курки
- 2 картоплини
- 0,5 моркви
- Зелень (за смаком)
- 2 шт лаврового листка
- 1 яйце
- 150 г борошно
- дрібка солі
- 1 ст.л. олії
- вершкове масло
Хід приготування:
1. Спочатку варимо курячий бульйон. Можете варити бульйон на будь-яких курячих частинах, які у вас є. До води додаємо лаврушку, солимо до смаку. Час приготування приблизно 1 година.
2. Сконцентруємось на галушках. Для цього готуємо звичайне тісто для локшини:у миску висипаємо борошно, робимо поглиблення і вбиваємо туди яйце, додаємо щіпку солі і 1 ст.л. рослинного масла. Замішуємо туге тісто, яке не липне до рук.
3. Накриємо тісто поки серветкою і відставимо.
4. Приготуємо олійно-часникову начинку для галушок-рулетиків. У розм'якшене вершкове масло додаємо часник і зелень. Ретельно змішуємо.
5. Розкачуємо тісто в дуже тонкий пласт.
6. Наносимо рівномірним шаром олійно-часникову начинку.
7. Звертаємо в рулет.
8. Нарізаємо рулет на невеликі "шайбочки".
9. У бульйон додаємо нарізані кубиками картоплю і моркву.
10. Одночасно кидаємо в бульйон наші рулетики і варимо ще хвилин 15.
Коли суп готовий покладіть до нього зелень.
Смачного!
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, затримання найманців "Вагнера" у Білорусі:
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,