Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Нещодавно знаменитість видала рецепт божественного десерту, який виглядає не тільки апетитно, але і дуже фотогенічно.

Так, артистка приготувала разом з численними шанувальниками ситний вершково-сирний тортик з печивом "Савоярді" (тим самим, яке додають в культовий "Тірамісу"). До слова, дівчина не раз зізнавалася, що сама не вміє готувати і тому користується послугами помічниці по дому.

вершково-сирний торт з печивом «Савоярді». Рецепт максимально простий: 600 гр. печива "савоярді" (Дамські пальчики); 1 літр вершків 33-35% жирності; 150 гр. цукрової пудри; 500 гр. сиру маскарпоне; Ягоди (для прикраси). Вершки, сир і цукрову пудру збити до стійких пік. Рівномірно (шарами) викласти на печиво. Повторити бажану кількість шарів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненком спіткали невдачі.