Купили кислі абрикоси? Не біда! З ними все одно може вийти чудовий десерт. Його рецептом ділиться блогерка Аліса Купер.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
• борошно звичайна 120 грамів
• мигдальна 40 грамів
• цукор кокосовий 150 грамів
• 120 грамів вершкового масла (у нас надкушене)
• 120 грамів філадельфії
• 40 грамів будь-яких горіхів
• 6-7 абрикос
• 1 яйце
• розпушувач 1/4 ч л
• сіль 1/4 ч л
• кориця 1/2 ч л
• ваніль
• лимон
ГОТУЄМО:
Підсушуємо горіхи в духовці.
У мисці змішуємо борошно, розпушувач, сіль, вміст стручка ванілі (якщо екстракт, додавайте разом з Філадельфією). Дуже холодне вершкове масло рубаємо кубиками і змішуємо з сухими інгредієнтами в пластівці. Додаємо Філадельфії і вимішуємо.
Ділимо тісто на 2 кульки. Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник на годину.
Рубаємо наші підпечені горіхи, сипемо 50 грамів цукру і корицю.
Перемелюємо абрикоси блендером в пюре. Всипаємо 100 грамів цукру (для кислих абрикосів) На повільному вогні в сотейнику уварюємо, щоб пішла зайва рідина. Хвилин 15. Охолоджуємо.
Дістаємо тісто. Посипаємо стіл і качалку жменькою борошна і розгортаємо тонко в коло. Мажемо на нього наше абрикосове пюре або варення. Щедро посипаємо горіховою сумішшю. Далі. Нарізаємо як піцу. Або торт.
Звертаємо рогалики. У мисці збиваємо виделкою 1 яйце, обмазуємо зверху і трохи посипаємо цукром. У духовку на 200С на 20-25 хвилин.
Готово! Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав, що