Купили кислі абрикоси? Не біда! З ними все одно може вийти чудовий десерт. Його рецептом ділиться блогерка Аліса Купер.

Читайте Знай в Google News!

• борошно звичайна 120 грамів

• мигдальна 40 грамів

• цукор кокосовий 150 грамів

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

• 120 грамів вершкового масла (у нас надкушене)

• 120 грамів філадельфії

• 40 грамів будь-яких горіхів

• 6-7 абрикос

• 1 яйце

• розпушувач 1/4 ч л

• сіль 1/4 ч л

• кориця 1/2 ч л

• ваніль

• лимон

Абрикоси, скріншот: YouTube
Абрикоси, скріншот: YouTube

ГОТУЄМО:

Підсушуємо горіхи в духовці.

У мисці змішуємо борошно, розпушувач, сіль, вміст стручка ванілі (якщо екстракт, додавайте разом з Філадельфією). Дуже холодне вершкове масло рубаємо кубиками і змішуємо з сухими інгредієнтами в пластівці. Додаємо Філадельфії і вимішуємо.

Ділимо тісто на 2 кульки. Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник на годину.

Рубаємо наші підпечені горіхи, сипемо 50 грамів цукру і корицю.

Перемелюємо абрикоси блендером в пюре. Всипаємо 100 грамів цукру (для кислих абрикосів) На повільному вогні в сотейнику уварюємо, щоб пішла зайва рідина. Хвилин 15. Охолоджуємо.

Дістаємо тісто. Посипаємо стіл і качалку жменькою борошна і розгортаємо тонко в коло. Мажемо на нього наше абрикосове пюре або варення. Щедро посипаємо горіховою сумішшю. Далі. Нарізаємо як піцу. Або торт.

Звертаємо рогалики. У мисці збиваємо виделкою 1 яйце, обмазуємо зверху і трохи посипаємо цукром. У духовку на 200С на 20-25 хвилин.

Готово! Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше