Кавун для багатьох - улюблений смаколик останнього місяця літа. Але що робити, якщо хочеться надати хіту сезону нового смаку і вразити близьких?

Незвичайні рецепти з кавуна від судді телепроекту "МастерШеф" Володимира Ярославського.

Владимир Ярославский. Фото: СТБ

Салат з кавуна з блакитним сиром.

● Кавун (краще без кісточки)
● Лимонний сік
● Кунжутне масло
● Листочки естрагону
● Блакитний сир
● Гарбузове масло
● Пелюстки мигдалю
● Смажені насіння гарбуза
● Лохина

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
  1. Ложкою для морозива вийняти з половинки кавуна кружечки.
  2. У вакуумному пакеті, або просто в судочке, замаринувати кавун з лимонним соком, маслом смаженого кунжуту, додати листочки свіжого естрагонп, дати постояти, щоб трохи промаринувався.
  3. Подавати з найніжнішим блакитним сиром - потрібен не найбільш насичений за смаком.
  4. Полити гарбузовим маслом, посипати смаженим насінням гарбуза, пелюстками мигдалю і викласти поруч лохину.

Салат з козячим сиром, мигдалем і лохиною

● Кавун (можна використовувати звичайний)
● Лимонний сік
● Маслинове масло
● Козячий сир
● Солоний крем-сир (Філадельфія)
● Пелюстки мигдалю
● Смажені насіння гарбуза
● Лохина

  1. Нарізати кубиками, видалити насіння і нерівні шматочки.
  2. Скропити оливковою олією і лимонним соком.
  3. Викласти на тарілку і посипати натертим козячим сиром.
  4. Додати трохи солоного крем-сиру салатного - за типом домашньої
    Філадельфія.
  5. Знову ж завершити за допомогою гарбузового насіння, мигдалю і лохини.

Фото: прес-служба СТБ

Легкий Кавуновий напій

● Кавун
● Лимонний сік
● Цукор
● Естрагон

Видалити кісточки і збити на барному блендері з додаванням лимонного соку, трохи цукру і естрагону. Так виходить дуже смачний літній напій.

А 29 серпня на СТБ стартує 10 ювілейний сезон кулінарного проекту"МастерШеф"!

Нагадавши, у чому секрет смачного шашлику від коміка Improv Live Show: "раджу знайти неподалік...".

Як повідомляв портал "Знай.uа", тістечко родом з дитинства: простий рецепт смачного "Буше".

Також "Знай.uа" писав, тільки хліб, яблука і сир - як приготувати хрусткі італійські бутербродики з найпростіших продуктів.