Багато господинь замислюються над тим, як порадувати свою сім'ю простим і недорогим десертом. Готувати щось складне, як правило, немає часу, та й сил часто не залишається. Благо, є чимало досить простих рецептів, за допомогою яких ви можете порадувати свою сім'ю, і при цьому не витратити занадто багато часу і сил. Наприклад, ви можете приготувати банановий хліб – смачне і корисне ласощі, яке порадує кожного члена вашої родини.


Для того щоб приготувати цей чудовий десерт, вам знадобляться:
3 столові ложки борошна
3 столові ложки коричневого цукру
⅛ Чайна ложка солі
1 яйце
1 столова ложка молока
1 столова ложка олії
¼ Чайної ложки ванілі
1 банан, розім'ятий


Всі сухі інгредієнти необхідно додати в окрему ємність і перемішати до стану однорідної маси. Після цього потрібно додати молоко, масло і банан. Після цього необхідно додати всю масу в кухоль і поставити її на 90 секунд в мікрохвильовку. Як тільки час на таймері закінчиться, банановий хліб-готовий. Можна додатково прикрасити його арахісовим маслом і кружечками банана.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадавши, у чому секрет смачного шашлику від коміка Improv Live Show: "раджу знайти неподалік...".

Як повідомляв портал "Знай.uа", тістечко родом з дитинства: простий рецепт смачного "Буше".

Також "Знай.uа" писав, тільки хліб, яблука і сир - як приготувати хрусткі італійські бутербродики з найпростіших продуктів.