Всім відомо, що фрукти багаті вітамінами, мікроелементами та іншими корисними речовинами. Навіть незважаючи на велику кількість в них цукру, фрукти важливі та потрібні в раціоні.

Читайте Знай в Google News!

Слива

Сливи є одним з найкращих джерел вітаміну С. До того ж вони мають протизапальний ефект. І це вже не кажучи про їх чудовий смак.

Полуниця

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Полуниця також джерело вітаміну С. За результатами 3-тижневого дослідження, жінки, які щодня вживали по 250 грамів замороженої полуниці, помітили значне зростання рівня антиоксидантів у крові. Ще полуниця може зменшити ризик виникнення серцевих захворювань.

Полуниця, фото pixabay
Полуниця, фото pixabay

Виноград

Виноград містить найбільше антиоксидантів і вільних радикалів. Саме тому його пов'язують зі зниженням ризику захворювань серцево-судинної системи.

Яблуко

Яблука мають безліч переваг для здоров'я, включаючи зниження ризику серцевих захворювань і раку прямої кишки. Дослідження з більш ніж 56 000 людьми пов'язувало більш високе споживання яблук зі зниженням ризику смерті від усіх причин, в тому числі від раку і хвороб серця.

Яблука, фото: pixabay.com
Яблука, фото: pixabay.com

Авокадо

Авокадо багатий поживними речовинами, такими як клітковина, корисні жири, калій, магній, фолієва кислота та вітаміни C і K1. Вчені довели, що цей фрукт сприяє зниженню ваги, рівню цукру в крові і ризику серцевих захворювань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірковий тренер Аніта Луценко пояснила, чому дієти не діють.

Як повідомляв портал Знай.uа, іноземні фрукти заполонили Україну: сотні тисяч тонн на мільйони доларів.

Також портал Знай.uа писав, як не набрати зайву вагу у відпустці.