Ведуча "Супер Топ-моделі по-українськи" (Новий канал) Алла Костромічова розповіла про свої улюблені напої. Замініть шкідливу газовану воду і порошкові соки на корисні напої, як це зробила Алла.

Читайте Знай в Google News!

Матча, фото: прес-служба Нового каналу
Матча, фото: прес-служба Нового каналу

Чай матча на кокосовому молоці

Чай матча-японський зелений чай, який став дуже популярний у всьому світі завдяки своїм корисним властивостям. Він бадьорить не гірше кави, але не подарує вам прискорене серцебиття і пітливість. Особливо Алла Костромічова любить матчу на кокосовому молоці.

Популярні новини зараз

Молодий киянин сигонув з мосту Патона "заради друзів"

У Львові родич "Хатіко" підняв настрій перехожим - "Рахуємо посмішки"

Українці масово помирають у власних домівках, лікарі розводять руками: "Не дочекалися"

Українець потрапив у страшну біду в Чехії, дружина сивіє від горя: "Допоможіть"

Показати ще

Інгредієнт:

  • кокосове молоко-3/4 склянки;
  • очищена гаряча вода-1/4 склянки;
  • чай матчу-2 грами;
  • підсолоджувач (мед, кокосовий цукор, рослинні замінники) — за бажанням.

Спосіб приготування:

  • Висипте в чашу чайну ложку, влийте до нього воду і збийте суміш до стану «пасти». Вона повинна бути однорідною, без грудочок.
  • Якщо хочете зробити чай солодким, додайте в суміш підсолоджувач.
  • Підігрійте кокосове молоко до температури 80°C і збийте електричним віночком, поки не утвориться густа пінка.
  • Влийте в пасту зі збитого молока. Напій готовий!

Камбуча, фото: прес-служба Нового каналу
Камбуча, фото: прес-служба Нового каналу

Комбуча

Пам'ятайте, як бабусі готували напій з чайного гриба в трилітрових банках? Тепер його називають комбуча і п'ють замість коли і енергетиків.

"Комбуча-дуже корисний напій! У ній є багато пробіотиків, корисних для кишечника і травлення, — каже ведуча Нового каналу. - В Україні поки тільки починається її "пришестя", а ось в США комбуча вже давно популярна".

Інгредієнт:

  • чайний гриб;
  • вода-1 л;
  • чайна заварка-2 ч. л.;
  • цукор-5 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Закип'ятіть воду, насипте в неї заварку, додайте цукор і залиште настоятися на 15 хвилин.
  • Процідіть настій, перелийте його в банку і охолодіть до кімнатної температури.
  • У цю ж банку покладіть чайний гриб, накрийте її марлею і поставте в тепле темне місце.
  • Напій буде готовий через 7-10 днів.

Лікарі рекомендують пити комбучу через 2 години після прийому рослинної їжі і через 3 години після м'яса або риби. Вранці напій з чайного гриба тонізує і заряджає бадьорістю, а ввечері — заспокоює.

Фреш, фото: прес-служба Нового каналу
Фреш, фото: прес-служба Нового каналу

Фреш

Свіжовичавлені соки насичують організм вітамінами, органічними кислотами, кератинами. У складі рідини вони швидше і краще засвоюються організмом, ніж фрукти і овочі в салатах і гарнірах.

"Я намагаюся частіше вживати смузі, так як вони містять клітковину. Якщо фреші-то овочеві, зелені, - зазначила Алла. - Головне, що вони куди корисніше популярних газованих напоїв".

Інгредієнт:

  • шпинат — 1 пучок (тільки листя);
  • зелене яблуко - 1 шт.;
  • морква - 1 шт.;
  • лимонний сік - 1 ст. л.;
  • вода.

Спосіб приготування:

  • Очистіть яблуко і моркву, подрібніть їх соковижималкою або блендером разом зі шпинатом.
  • Додайте лимонний сік.
  • Розбавте водою в співвідношенні 1 до 1.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше 

Нагадавши, супермодель Алла Костромічова несподівано оголилася в громадському транспорті.

Як повідомляв Знай. ua, супермодель Алла Костромічова зайнялася улюбленою справою прямо в трамваї.

Також Знай. ua писав, що модель-трансгендер зізналася про труднощі життя і проект "Супер топ-модель по-українськи".