Для заготівлі
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 літр води,
- 50 г цукру,
- 4 ч. ложки солі,
- 3 лаврові листки,
- 4 гвоздики,
- 6 горошин запашного перцю,
- 3 ч. ложки 70% оцтової есенції (або 9% в більшій кількості)
Приготування:
У місткість для варіння маринаду влити воду, додати спеції, сіль і цукор. Кип'ятити близько трьох хвилин. Далі влити оцет і прибрати з плити. Гриби підготувати, прибрати погані, добре помити, якщо гриби великі, то їх необхідно порізати на частини. Найкраще брати невеликі грибочки, вони дуже смачні і завжди красиво виглядають на столі.
Помістити гриби в місткість для варіння, влити воду і довести до кипіння. Далі воду злити. Влити ще одну порцію води, додати сіль на свій смак і ще раз довести до кипіння. Дуже важливо збирати піну. Варені гриби розкласти у стерилізовані банки і залити гарячим маринадом.
Банки з грибами краще заповнювати у повному обсязі, залишаючи трохи вільного місця залитого маринадом (до самого верху). Тоді грибочки розправляться, взявши в себе маринад, і матимуть красиву форму. Банки закатати, і після охолодження зберігати в холодильнику.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,