Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.

Читайте Знай в Google News!

"Насолоджуйтесь, адже страва така легка, а на смак - неперевершена! Трохи магії на Вашій кухні.", - написав Ектор.

Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Для флану:

Популярні новини зараз
ЗМІ повідомили, що володимир путін впав зі сходів, але охорона вчасно встигла: "Зазнає серйозних проблем..." 2000 грн під ялинку: ПриватБанк роздасть українцям гроші, як отримати Введення в Храм Пресвятої Богородиці 4 грудня: можна з'їсти риби, але не можна одружуватися, заборони великого православного дня До весни можемо не дотягнути: у "Нафтогазі" попередили про можливий "газовий блекаут"
Показати ще
  • 350 мл (половина молока 3.2%, половина вершків 30%);
  • 120 мл згущеного молока;
  • 2 ст.л. ванілі;
  • 3 яйця;
  • 150 г крем-сиру;
  • 150 г ожини.

Для бісквіту:

  • 110 г вершкового масла;
  • 200 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 ч.л. розпушувача;
  • 1 ч.л. соди;
  • 160 г борошна;
  • 35 г темного какао;
  • 1 стакан 3.2% молока з 10 краплями лимонного соку (або сироватка).

Додатково:

  • 320 вареного згущеного молока;
  • форма для торта;
  • вершкове масло для змащування форми.

Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Приготування:

Розігрійте духовку до 175C. Змішайте всі інгредієнти для флану. Змішайте всі інгредієнти для бісквіту до однорідної маси. Змастіть форму вершковим маслом, на дно вилийте варене згущене молоко. Вилийте суміш для бісквіту.

Потім вилийте суміш для флану. Виливати потрібно саме у такому порядку - вони під час випікання поміняються місцями! У цьому фокус, додає Ектор. Закрийте фольгою і випікайте протягом 1 години. Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, переверніть і обережно вийміть.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби