Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
"Насолоджуйтесь, адже страва така легка, а на смак - неперевершена! Трохи магії на Вашій кухні.", - написав Ектор.
Для флану:
- 350 мл (половина молока 3.2%, половина вершків 30%);
- 120 мл згущеного молока;
- 2 ст.л. ванілі;
- 3 яйця;
- 150 г крем-сиру;
- 150 г ожини.
Для бісквіту:
- 110 г вершкового масла;
- 200 г цукру;
- 1 яйце;
- 1 ч.л. розпушувача;
- 1 ч.л. соди;
- 160 г борошна;
- 35 г темного какао;
- 1 стакан 3.2% молока з 10 краплями лимонного соку (або сироватка).
Додатково:
- 320 вареного згущеного молока;
- форма для торта;
- вершкове масло для змащування форми.
Приготування:
Розігрійте духовку до 175C. Змішайте всі інгредієнти для флану. Змішайте всі інгредієнти для бісквіту до однорідної маси. Змастіть форму вершковим маслом, на дно вилийте варене згущене молоко. Вилийте суміш для бісквіту.
Потім вилийте суміш для флану. Виливати потрібно саме у такому порядку - вони під час випікання поміняються місцями! У цьому фокус, додає Ектор. Закрийте фольгою і випікайте протягом 1 години. Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, переверніть і обережно вийміть.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,