Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.

Читайте Знай в Google News!

"Насолоджуйтесь, адже страва така легка, а на смак - неперевершена! Трохи магії на Вашій кухні.", - написав Ектор.

Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Для флану:

Популярні новини зараз

Кабмін планує повний локдаун на новорічні свята — "слуга народу" Дубінський

Леся Нікітюк полізла у трусики до спокусливої білявки: "Зачекай…"

Син Кернеса показав секретні фото батька з красунею-дружиною: "Американська мрія"

У Чернівцях померла легендарна медик, яка врятувала сотні життів: "Поринула до зірок"

Показати ще
  • 350 мл (половина молока 3.2%, половина вершків 30%);
  • 120 мл згущеного молока;
  • 2 ст.л. ванілі;
  • 3 яйця;
  • 150 г крем-сиру;
  • 150 г ожини.

Для бісквіту:

  • 110 г вершкового масла;
  • 200 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 ч.л. розпушувача;
  • 1 ч.л. соди;
  • 160 г борошна;
  • 35 г темного какао;
  • 1 стакан 3.2% молока з 10 краплями лимонного соку (або сироватка).

Додатково:

  • 320 вареного згущеного молока;
  • форма для торта;
  • вершкове масло для змащування форми.

Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ожиновий флан з шоколадним бісквітом, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Приготування:

Розігрійте духовку до 175C. Змішайте всі інгредієнти для флану. Змішайте всі інгредієнти для бісквіту до однорідної маси. Змастіть форму вершковим маслом, на дно вилийте варене згущене молоко. Вилийте суміш для бісквіту.

Потім вилийте суміш для флану. Виливати потрібно саме у такому порядку - вони під час випікання поміняються місцями! У цьому фокус, додає Ектор. Закрийте фольгою і випікайте протягом 1 години. Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, переверніть і обережно вийміть.

View this post on Instagram

ОЖИНОВИЙ ФЛАН З ШОКОЛАДНИМ БІСКВІТОМ Для флану: · 350 мл (половина молока 3.2% половина вершків 30%); · 120 мл згущеного молока; · 2 ст.л. ванілі; · 3 яйця; · 150 гр крем-сиру; . 150 гр ожини. Для бісквіту: · 110 грам вершкового масла; · 200 гр. цукру; · 1 яйце; · 1 ч.л. розпушувача; · 1 ч.л. соди; · 160 гр. борошна; · 35 гр. темного какао; · 1 стакан 3.2% молока з 10 краплями лимонного соку (або сироватка). додатково: · 320 грам вареного згущеного молока; · форма для торта; · вершкове масло для змащування форми. Приготування: 1. Розігрійте духовку до 175C; 2. Змішайте всі інгредієнти для флану; 3. Змішайте всі інгредієнти для бісквіту до однорідної маси; 4. Змастіть форму вершковим маслом, на дно вилийте варене згущене молоко; 5. Вилийте суміш для бісквіту; 6. Потім вилийте суміш для флану (саме в такому порядку - вони під час випікання поміняються місцями! У цьому фокус 🤹🏻‍♂️; 7. Закрийте фольгою і випікайте 1 годину; 8. Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, переверніть і обережно вийміть. Насолоджуйтесь, адже страва така легка, а на смак - неперевершена! А більше класних рецептів дивіться на моєму Youtube каналі. Посилання у шапці профілю. Трохи магії на Вашій кухні 🏰

A post shared by Hector Jimenez-Bravo (@hectorjimenezbravo) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби