Салат "Суші" прекрасно підходить для будь-якого свята. Цікавий цей
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- слабосолона червона риба (її можна купити, а можна засолити вдома в соєвому соусі) - 300 г,
- рис — 300 г,
- свіжі огірки — 2 шт.,
- велика морква - 1 шт.,
- яйця — 4 шт.,
- велика фіолетова цибулина,
- пучок зеленої цибулі,
- пучок кропу,
- васабі (заздалегідь змішайте порошок Васабі з гарячою водою),
- майонез.
Приготування:
ᅠ
Для приготування заправки до салату, якою потрібно промащувати шари, змішайте майонез з васабі. Відваріть рис таким же способом, як для суші: промити рис, залити водою (на 1 частину рису півтори частини води), поставити на вогонь, щоб википіла вода (це займе близько 7 хвилин). Зменшити вогонь до мінімуму і варимо ще 15 хвилин. Потім знімаємо з плити і даємо настоятися близько пів години.
Відварити морква і яйця. Нарізати невеликими шматочками рибу, огірки кубиками, дрібно нашаткувати цибулю. Подрібнити зелень. Відварену моркву і яйця натріть на тертці. Змішайте яйця з зеленою цибулею і заправте заправкою з васабі та майонезу. Тепер укладайте салат шарами, змащуючи їх заправкою. Даємо салату постояти в холодильнику близько двох годин і подаємо на стіл.
Послідовність шарів салату:
- 1-й шар - рис, його необхідно промазати заправкою.
- 2-й шар - риба.
- 3-й шар - кріп.
- 4-й шар - фіолетова цибуля
- 5-й шар - огірок, а зверху майонез з васабі.
- 6-й шар - яйця з цибулею.
- 7-й шар - морква, промазуємо заправкою.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,