Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила серію жіночних кадрів з яскравої фотосесії, позуючи в образі гарячої кубинки або іспанки. Так, дівчина приміряла білосніжне вбрання з яскравим зелено-рожевим принтом, а довге розкішне волосся акуратно прибрала назад, закріпивши його за допомогою масивної квітки. При цьому Лілія вирішила видати один з п'яти улюблених рецептів смачного і корисного сніданку, який так обожнює її сім'я - вершкової шакшуки. Кохана Влада Ями зазначила, що страва, популярна серед кафе і ресторанів, дуже проста і швидка в приготуванні.

Отже, рецепт шакшуки (а в коментарях найбільше проголосували саме за нього). Але перш хочу сказати спасибі за зворотний зв'язок. Багато приємних реакцій і теплих слів в Директі після моїх сторіс. Спасибі велике.🥰 Я все читаю і ціную кожного з вас.🙏♥️ Отже, Зелена вершкова шакшука: 🔽Інгредієнт: Шпинат - 150 гр. Яйця-4шт. Часник - за смаком Цибуля - 1 шт. Вершки 10% (можна замінити рослинними)- 250 мл. Сіль, чорний перець - за смаком Пармезан - 1 ч. л. Заатар ( приправа) - за смаком і бажанням.🙌🏻 ⏺Обсмажити цибулю на оливковій олії, додати часник і шпинат (теж 2-3 хвилини обсмажити ). Додати вершки, пармезан, спеції, накрити кришкою і протушкувати 4 хвилини. Додати по черзі яйця, накрити кришкою і почекати буквально 4-6 хвилин (щоб білок зварився, а жовток залишився рідким).🙌🏻 І потім хлібцем вмочати...😉 ‼️ Обов'язково яйця попередньо помийте з содою. Готується легко і швидко.🥰 Відмінний варіант швидкого сніданку.☺️😉 Приємного апетиту!♥️

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.