Печена цибуля є кращими ліками, ніж ті, які лікарі часто виписують без обмежень. Адже цілющі властивості цього продукту лише посилюються після перебування в духовці, а випаровуються тільки ефірні масла. Однак існують деякі правила, щоб правильно запекти цибулю в духовці. Про це повідомило видання "Мандаринка".
Читайте Знай в Google News!
Запікати його необхідно прямо в шкірці при температурі 100-150 градусів протягом 15-30 хвилин. А для найкращого сприятливого дії на здоров'я — з'їдайте половину цибулини середньої величини вранці натщесерце і ще одну за 2-3 години до сну.
Серед корисних властивостей можна виділити особливу роль для лікування людей, які страждають на цукровий діабет, так як його властивості здатні знижувати і нормалізувати рівень глюкози. А ще в складі печеної цибулі є сірка, що відповідає за достатню вироблення інсуліну і активізацію роботи підшлункової залози.

У складі також міститься залізо, необхідне для підтримки налагодженої роботи систем і органів, а при пневмонії і бронхіті — активно використовується при лікуванні дітей і дорослих. Також виділяють необхідність у вживанні, якщо у людини спостерігаються проблеми зі згортанням крові.
Запечена цибуля корисний і людям після інсульту або інфаркту, так як він допомагає судинах очиститися і позбавляє від атеросклеротичних бляшок. Ще сприяє нормалізації кров'яного тиску і допомагає легше перенести мігрень.
Також можна застосовувати такий вид овоча в якості мазі, прикладаючи до непрохідних виразок і ран для прискорення процесу загоєння тканин. А подібного роду компреси мають гарне антибактеріальну дію і можна застосовувати для лікування геморою під наглядом лікаря.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, правильне харчування або хитрощі маркетологів? Доктор розвінчав небезпечні міфи про "корисних" продуктах.

Як повідомляв "Знай.ua", червоний буряк-панацея від багатьох недуг: чому треба є диво-овоч якомога частіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Знай.ua писав, мед і варення від застуди-медики розставили всі крапки над "і" у народному рецепті