Пікантний рулет з тонкого сала зі спеціями-дивовижна закуска, від якої складно відмовитися. Чому саме тонке сало? Адже саме його швидше за все насичують спеції, створюючи смакову комбінацію, яка швидко викликає "залежність" у гурмана і змушує хотіти добавки!

Інгредієнт


Сало-2 кілограми

Сіль - 1.5 ст. л

Майоран - за смаком

Чорний перець (мелений) - за смаком

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Червоний перець мелений - за смаком

Паприка - за смаком

Часниковий порошок - за смаком

Гірчичний порошок - за смаком

Коріандр - за смаком

Приготування рулету

Перш за все, слід вибрати свіжий шматок сала. Шкурка на ньому повинні бути красивою, рожевою. Тепер зріжте зовнішню плівку з його внутрішньої частини.
Спеції змішуємо в рівних пропорціях, додаємо туди сіль і натираємо сухою сумішшю внутрішню частину сала.

Наступний етап-згорнути Салів в щільний рулет і замотати його шпагатом.
А далі найдовша, але найвідповідальніша частина. Покладіть рулет на пару тижнів в морозилку і спробуйте його звідти не потягнути перш часу. Ні, безумовно, є смакоту можна вже через три дні, проте краще дати рулету як слід настоятися така закуска ідеально підходить під наваристі супи і міцні алкогольні напої. Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зрази з м'ясом на кожен стіл: як приготувати картопляний обід, родом з дитинства.

Як повідомляв Знай. ua, посол грудинки для гурманів з 3-х інгредієнтів, ідеальне доповнення до борщу з часничком.

Також Знай. ua публікував рецепт макаронної запіканки, яку колись готували в дитсадках.