Пікантний рулет з тонкого сала зі спеціями-дивовижна закуска, від якої складно відмовитися. Чому саме тонке сало? Адже саме його швидше за все насичують спеції, створюючи смакову комбінацію, яка швидко викликає "залежність" у гурмана і змушує хотіти добавки!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
Сало-2 кілограми
Сіль - 1.5 ст. л
Майоран - за смаком
Чорний перець (мелений) - за смаком
Червоний перець мелений - за смаком
Паприка - за смаком
Часниковий порошок - за смаком
Гірчичний порошок - за смаком
Коріандр - за смаком
Приготування рулету
Перш за все, слід вибрати свіжий шматок сала. Шкурка на ньому повинні бути красивою, рожевою. Тепер зріжте зовнішню плівку з його внутрішньої частини.
Спеції змішуємо в рівних пропорціях, додаємо туди сіль і натираємо сухою сумішшю внутрішню частину сала.
Наступний етап-згорнути Салів в щільний рулет і замотати його шпагатом.
А далі найдовша, але найвідповідальніша частина. Покладіть рулет на пару тижнів в морозилку і спробуйте його звідти не потягнути перш часу. Ні, безумовно, є смакоту можна вже через три дні, проте краще дати рулету як слід настоятися така закуска ідеально підходить під наваристі супи і міцні алкогольні напої. Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, зрази з м'ясом на кожен стіл: як приготувати картопляний обід, родом з дитинства.
Як повідомляв Знай. ua, посол грудинки для гурманів з 3-х інгредієнтів, ідеальне доповнення до борщу з часничком.
Також Знай. ua публікував рецепт макаронної запіканки, яку колись готували в дитсадках.