Смак домашнього батона незабутній. Запашний хліб з духовки або хлібопічки своїм ароматом збере на кухні всю сім'ю, а домашні будуть просити добавки! Тим більше що магазинні батони давно вже не ті, що раніше. Instagram-блогер cooking_mag опублікувала рецепт батона, від якого неможливо відірватися. Спробуйте спекти його вдома, і ви неодмінно захочете повторити. А головне, на випікання піде всього 30 хвилин.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
● 250 г борошна
● 6 г сухих дріжджів
● 4 г солі
● 30 г вершкового масла масла або маргарину
● 100 мл молока
● 50 мл води
⠀
Для змазування верху:
● 1 жовток
● 5 г молока.
Приготування:
Змішати всі сухі інгредієнти, додати маргарин, молоко і воду. Замісити
тісто. Сформувати кулю і в тепло на 90 хв. Обім'яти і ще 10 хвилин
почекавти Розділити на 5 частин, кожну частину розкачати в
прямокутник, скрутити і защипати краю. На расстойку на 30 хв. зробити
надрізи і змастити жовтком з молоком.
Випікати при 180 градусах 20-30 хвилин.
Раніше портал Знай.ua писав про те, що
Також портал Знай.ua писав про
Також портал Знай.ua писав про