Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому видала рецепт божественної, а головне дієтичної і корисної страви.

Так, красуня розповіла, як готувати суп-пюре з брокколі, який не забере багато часу, проте точно принесе задоволення рідним і друзям, з якими ви вирішите пообідати разом. Всі інгредієнти можна легко знайти в найближчому магазині, а часто навіть вони просто "завалялися" у вашому холодильнику.

ідея дня: Брокколі-250 г Куряча грудка-40 г Цибуля ріпчаста - 1/2 шт. Борошно - 𝟭 ч. л. не обов'язково Вершки - за смаком Лимон-1/2 шт. Перець мелений Сіль Мигдаль-8 шт ⠀ Приготування: ⠀ Приготувати курячий бульйон. Курку з бульйону відкласти в холодильник. Її можна використовувати, наприклад, на перекус: швидко обсмажити на сухій сковороді і зробити ц/з сендвіч з овочами або на обід: до гарніру зробити овочевий салат з курячим філе; ⠀ Брокколі відварити в курячому бульйоні; ⠀ Порізати цибулю на кубики, пасерувати в сковороді, змащеній оливковою олією; ⠀ Додати 1 ч.л борошна (Для загустіння) і вершки. Все прогріти. Вилити до капусти, спюрувати 1-2 хв. в блендері; ⠀ Додати сіль, лимонний сік, перець за смаком. Мигдаль просмажити і посипати суп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.