Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик підкорила фанатів зворушливим єднанням із природою і рецептом салату з гарбуза. Лілія Ребрик любить радувати шанувальників фотографіями своєї "дикої сімейки". Про це Лілія написала в соціальній мережі Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього ж разу у своєму мікроблозі Лілія показала фото з улюбленою донькою Діаною. Телеведуча одягнена в улюблений чорний теплий кардиган рожевими квітами.

"Що погода, що природа, що кінець жовтня і листопад, який уже дихає у потилицю, так і шепочуть: приготуй щось з гарбуза! Ну і тим більше свято Геловін на носі. Але одразу розчарую: я ніяких там супер страшних рецептів не пораджу! Печиво у вигляді обрубаних пальчиків ви і без мене зготуєте! А рецепт гарбузового крем-супу з легкістю знайдете на просторах Інтернету! А ось що би я дійсно порадила приготувати з гарбуза - так це.... салат! Повірте, цей овоч просто ідеальний інгредієнт (а надто для тих, хто гарбуз не так уже й палко полюбляє 😉", - прокоментувала Лілія зворушливий знімок.

\

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Рецепт салату:

📌 400 гр м’якоті гарбуза
📌 2 зубчики часника
📌 1 велике курине філе
📌 5 столових ложок оливкової оліі
📌 5 травинок руколи
📌 1 столова ложка лимонного соку
📌 2 столові ложки смаженого гарбузового насіння
📌 і стандартний набір: сіль, молотий чорний перець (і все це - за смаком, на око)

Спосіб приготування: гарбузову м’якоть наріжте скибочками, заверніть у фольгу і запечіть у духовці (t 180, 10 хв). Зробіть з часника кашицю. Наріжте курине філе довгими тонкими полосками і кожну обмажте часниковою кашкою. Посоліть, поперчіть і підсмажте на 2 столових ложках олівковоі оліі.

М’ясо має вийти рум‘яним. Перемішайте філе і шматочки гарбузу, нарвіть руколи і перемішайте все. Збийте Олівкову олію, що залишилася, з лимонним соком і полийте салат, а зверху - присипте смаженим насінням. Страва - і щоб гурманів побалувати, і гостей здивувати, та й взагалі цей салат з разряду "просто пальчики оближеш" (не обрубиш 🤣🤣)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала найближчу людину - маму.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик зізналася, що її рятує від осінньої депресії.

Також портал Знай.ua писав, що 12-річна донька Кошового з "Кварталу 95" Варя не стрималась і сказала про все, що за неї робить татко: "Мені набридло!"