Відома російська співачка і шансонетка з українським корінням Любов Успенська, у якої проблеми у відносинах з дорослою дочкою, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Так, нещодавно зірка показала в соцмережі відео того, як готує улюблені сирники на сніданок, а також поділилася рецептом цієї страви.

Читайте Знай в Google News!

У ролику можна побачити процес приготування сирників, правда видно тільки руки співачки. Успенська на відео розповідає про приготування, а також там є титри. Наприклад, замість цукру зірка додає в улюблене блюдо секретний інгредієнт-сироп агави, він не менш солодкий, але більш корисний, ніж цукор в чистому вигляді. У підписі до публікації любов написала: "Сирники по-Успенськи. День потрібно починати зі смачного і корисного сніданку. Сьогодні я вирішила поділитися з вами рецептом сирників, які я часто готую вранці! Після такого смачного сніданку гарний настрій на весь день забезпечено! Починайте свій день правильно і смачно".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал "Знай.ua" писав, що Успенська похвалилася фото з Лободою.