Листопад вже подолав свій екватор, за вікном в українців дуже і дуже цікава погода - незабаром на нас чекають зимова прохолода, а якщо пощастить, то буде і сніг. Однак в наших домывках є місце, де завжди має бути тепло — це, звичайно, кухня. Спеціально для наших читачів ми знайшли чудовий рецепт пишного сметанника з яблуками.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Про цей рецепт нам стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Кулінарія".
Що нам потрібно для десерту: 300 гр. борошна; 150 гр. слив, масла; 1 ч. ложка розпушувача; 1/2 ч.ложка солі; ваніль; 2ст. ложки цукру або сах. пудри; 1 яйце. Що нам потрібно для заливки: 400 гр.сметани; 3 яйця; 100 гр.цукри. Для начинки: кілька яблучок.
Спосіб приготування: перетерти на крихту борошно, сах.пудру, сіль, розпушувач і слив.масло. Додати яйце і замісити тісто. Розподілити в форму, залишаючи високі бортики, форму беріть будь-яку, але головне не маленьку, мінімум 28 см. яблука очищаємо і нарізаємо, за бажанням можна залишити шкірку. Викладаємо їх на тісто і готуємо заливку.
З'єднуємо сметану, яйця, цукор і заливаємо яблучка. Прокручуємо форму, щоб заливка розподілилася рівномірно і випікаємо при 160 гр. до золотистого кольору, режим радять вибрати без конвекції, верх і низ. Готовий пиріг посипаємо пудрою і подаємо. Можна як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, курячий рулет з грибами: як приготувати делікатесне блюдо за копійки.
Як повідомляв Знай.uа, смачна курочка з картоплею і грибами: чим нагодувати нежданих гостей.
Знай.uа писав, заготівлі продуктів на тиждень: 5 варіантів, як заощадити на сніданку, обіді та вечері 7 днів поспіль.