Зірка "Лісапетного батальйону" Наталя Фаліон поділилася улюбленим рецептом, який дістався їй від бабусі. Цю стародавню страву, підпалені опеньки, добре знають у її сім'ї і готували на свята.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Відповідною інформацією співачка поділилася на своєму каналі на сайті "Ютуб".
Взагалі "грибна" тема і встигла набриднути жінці, все ж вона вважає, що запаси на зиму будуть корисними — бо ніхто не знає, якою голодною буде зима.
Інгредієнти
- 0,5 кг опеньок
- 3 картоплини
- морквина
- 2 цибулини
- 2 ст. л. борошна
- лавровий лист, перець, сіль
Приготування:
1. Добре промити опеньки і відварити їх упродовж 40+ хвилин.
2. Картоплю ріжемо досить дрібно, вона не має відчуватися. Додаємо у воду.
3. Одну цибулину помити й кинути цілою у кастрюлю. Фаліон кладе її прямо у лушпинні
4. Додати до грибного бульйону лавровий лист, перець, сіль.
5. Моркву потерти на дрібну терку, обсмажити, додати у кастрюлю.
6. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити до золотистого кольору, після чого її додати до опеньок.
7. "Всі вміють варити суп з грибів, а ось заправити вміють не всі", — стверджує Фаліон, і ділиться головним секретом страви.
Зажарити борошно, до коричневого кольору, після чого влити холодну воду і перемішати. Отриману густу суміш додати у суп.
При бажанні, готову страву можна перебити блендером до однорідної консистенції, але сама артистка надає перевагу грибам у шматочках.
"Стара народна селянська кухня завжди залишиться любімою", — заявляє Фаліон. При чому вона жартома зазначила, що улюбленими підпалені опеньки є саме для неї, і вона навіть не впевнена, що чоловік їстиме це.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зірка "Лисапетного батальйону" Фаліон відповіла на критику: "Навчися косити"
Знай.ua писав, зірка "Лісапетного батальйону" розповіла про інтимні моменти старості: "Це не шум, а оплески"